TOMICA PETROVIĆ:

'Laž je da je Severina pjevala za srpske tajkune'

05.02.2015 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon što se u domaćim medijima pojavila vijest da je Severina otputovala u Dubai kako bi održala koncert za srpske tajkune te da je za to plaćena čak 20.000 eura, njezin menadžer Tomica Petrović to je demantirao u razgovoru za tportal

'Severina je privatno otišla u Dubai. Pisanja da je ondje pjevala za srpske tajkune te da je održala koncert čista su izmišljotina. Otišla je na odmor s prijateljima', rekao je Severinin menadžer Tomica Petrović u razgovoru za tportal, demantiravši pisanja domaćih medija koji navode kako je razlog Severinina odlaska u Dubai koncert koji je održala za srpske tajkune, a koji joj je plaćen 20.000 eura.
 
Tajna luksuznog odmora ipak ne leži u 20.000 eura, već u dobrom provodu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s brojnim prijateljima, poput Petra Graše, Danijele Martinović, Ankice Dobrić i Edvina Softića. I dok je danju uživala u kupanju, sunčanju i odmoru na jahti, u večernjim je satima tulumarila s prijateljima, ali i posjetila tamošnje turističke atrakcije. 42-godišnja Splićanka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima provela je šest dana te je danas avionom sletjela u Zračnu luku Pleso.