DIVLJA U SRCU

Lavica koja se ne predaje: Madonna slavi 57. rođendan

16.08.2015 u 08:23

Bionic
Reading

Nekadašnja kraljica popa danas je najponosnija na svoju djecu koja su bila i prvi čestitari na njezin 57. rođendan. Za mjesec dana pjeva;ica kreće na novu turneju za koju je, nakon prošlog debakla i pada na pozornici, odabrala novu ekipu modnih dizajnera zaduženih za maštovite kostime

Nema toga što bi Madonnu moglo zaustaviti u njezinoj glazbenoj priči, godine ponajmanje. Pjevačica danas slavi 57. rođendan koji je u znaku njezine nove glazbene turneje Rebel Heart koja počinje za mjesec dana. Bit će to njezina deseta turneja u zadnjih 30 godina.

Perfekcionistica kakva već jest, nakon debakla prošle godine i pada na pozornici zbog preteškog plašta, pjevačica je odabrala posve novu grupu modnih dizajnera koji su zaduženi za kostime novog Madonninog glazbenog showa.

Imena koja će zamijeniti Giorgia Armanija, s kojim je glazbenica surađivala na prošloj turneji, su Jeremy Scott, Alessandro Michele iz modne kuće Gucci, talijanski dizajner Fausto Puglisi, Alexander Wang, Miuccia Prada i libanonska dizajnerska zvijezda Nicolas Jebran.

Sudeći po Madonninim prijašnjim kostimima koji su u[li u modnu povijest nema sumnje da će i ovi ostaviti traga na istom polju, ali i zaintrigirati njezinu publiku i obožavatelje koji od svoje ikone očekuju nešto novo.

Dva dana prije svog rođendana Madonna se prisjetila i bivšeg muža Seana Penna koji slavi dan nakon nje.

"Its almost our birthdays!! 2 Leo's ❤️ #rebelhearts photo by Herb Ritts another Leo ❤️❤️❤️????????" -Madonna

Posted by Madonna on Friday, August 14, 2015

"Surrounded by Leo's! Hear us Roar! ❤️ #rebelhearts" -Madonna

Posted by Madonna on Saturday, August 15, 2015

This cake is everything! @divinamadinna ❤️#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Who's That Girl...,......... ??#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on