FOTO RAZOTKRIVANJE

Lana Jurčević i Nikola Zorotović: Nema više skrivanja!

22.02.2016 u 21:31

Bionic
Reading

O vezi Lane i atraktivnog majstora tetovaže nagađa se još od listopada prošle godine, no pjevačica je na upite o novoj ljubavi odlučila odgovoriti šutnjom. Ipak, danas je konačno simboličnom fotografijom, na kojoj Nikolina ruka s novom tetovažom pokriva njezino lice, natuknula kako je ljubav postojana, no riječi o njoj su zasad još uvijek 'zabranjene'

'Zabranjena je ljubav uvijek jača, gdje god krenem ja, sve me tebi vraća...', napisala je Lana Jurčević ispod fotografije koja govori više od riječi, od kojih se pjevačica suzdržavala kad je tema o novom muškarcu u njezinom životu bila u pitanju. Veza Lane te manekena i majstora tetovaže razotkrivena je u listopadu prošle godine, no ona dosad nije javno govorila o Nikoli Zorotoviću.

Sve do danas, kad je fotografijom na kojoj Nikolina ruka prekriva njezina usta natuknula da su nagađanja bila istinita. Svoju novu tetovažu na ruci, koja se pojavljuje na Laninoj fotografiji, Nikola je demonstrirao prije nekoliko dana i na svom Instagramu. Upravo je Zorotović  zaslužan za logo Lanina ljetnog hita 'Ludo ljeto', oslikan na majicama koje je dijelila svojim fanovima.

'Družimo se, radimo zajedno i to je to za sada… Za ljubav i vezu potrebno je malo više vremena’, rekla je u listopadu Lana za jedan dnevni list. Sudeći po najnovijoj fotografiji, vrijeme za ljubav je ipak pronašla.

Prije Nikole pjevačica je godinu dana ljubila PR stručnjaka Lovru Krčara, s kojim se razišla u travnju 2013. Javnosti su poznate i njezine veze s mlađim dečkima Janom Jerićem i Fabijanom Marićem, s kojima je provela nekoliko mjeseci, a i dalje je njezina najpoznatija veza ona s Ivanom Todorićem, s kojim se razišla nakon sedam godina ljubavi.

Zabranjena je ljubav uvijek jača, gdje god krenem ja, sve me tebi vraća...

A photo posted by Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic) on

Time spent amongst trees is never wasted time .

A photo posted by nikola zorotovic (@_necrone_) on