GOD SAVE THE QUEEN

Lady Gaga zabavljat će britansku kraljicu

21.11.2009 u 07:34

Bionic
Reading

Kontroverzna performerica Lady Gaga, poznata po ekscentričnim kostimima i golišavim izdanjima, nastupit će na zabavi koja se tradicionalno svake godine organizira za britansku kraljevsku obitelj

Američka pjevačica Lady Gaga pozvana je da nastupi na zabavi Royal Variety Performance, koja se 7. prosinca organizira za britansku kraljevsku obitelj. Pjevačica koja je poznata po svojem ekscentričnom oblačenju i bizarnim nastupima imat će tako priliku da zabavlja vremešnu britansku kraljicu Elizabetu II.

Na tradicionalnoj kraljevskoj zabavi dosad su kraljevsku obitelj zabavljali 'pristojni' glazbeni velikani poput Nata Kinga Colea ili Cliffa Richarda, pa tim više čudi ovogodišnji izbor glavne zvijezde večeri. Organizatorima ostaje samo da se nadaju da će Lady Gaga biti na visini zadatka te da će se dolično odjenuti i pristojno vladati.

Lady Gaga iza sebe ima niz modnih ispada, među kojima je jedan od zadnjih bio na New York Fashion Weeku kada je odjenula crvenu čipkastu, posve prozirnu haljinu ispod koje je imala tek minijaturne tangice. Na nedavno održanoj dodjeli MTV Video Music Awards izvela je pak kontroverzni performans u kojem je odglumila vlastitu smrt i uskrsnuće. Što sprema kraljici, uskoro ćemo saznati.

Osim Lady Gage kraljevsku će obitelj te večeri zabavljati u Bette Midler, Whoopi Goldberg, Mika, Alexandra Burke i Michael Buble.