VRUĆI SELFIE

Lady Gaga i zaručnik nagi na naslovnici V magazina

09.01.2016 u 14:08

Bionic
Reading

Njihove trenutke nježnosti zabilježio je kamerom zaručnik pop ikone Taylor Kinney, a potom je ona završila na naslovnici uglednog izdanja V magazinea i time rasplamsala maštu njihovih brojnih obožavatelja

Da je danas daleko popularnije i provokativnije snimati selfie nego 'vrući filmić', dokazala je glumica i pjevačica nakon što joj je uredništvo prestižnog V magazinea ponudilo da bude njihova gošća urednica. Među brojnih fotografijama, koje pop ikonu današnjice prikazuju u njezinom provokativnom izdanju, našla se i jedna – intimna. Upravo ona krasi naslovnicu magazina, a sporni selfie, koji je snimio njezin zaručnik i na kojem se njihova isprepletena naga tijela vide u ogledalu, izazvao je oduševljenje obožavatelja.

Pjevačica i glumac upoznali su se prije četiri godine na snimanju spota za pjesmu 'You and I'. Ubrzo ju je – na njihovu prvu proslavu Valentinova - Taylor Kinney zaprosio i ona je pristala, a par planira i vjenčanje.
Njihova je romansa počela vrlo čudno – i bolno. Producenti su tijekom snimanja spota za Gaginu pjesmu Kinneyju dali slobodu da radi što želi. Glumac je odlučio malo začiniti stvari pa je pjevačicu poljubio, a ona ga je ošamarila.
'Pravio sam se da nisam shvatio zbog čega me je ošamarila i opet sam je poljubio. Drugi put sam imao više sreće', opisao je Taylor.