POVRATAK NA SET

Ksenija Pajić: U strahu sam, još osjećam bolove

10.01.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon što je blagdane provela na rehabilitaciji, Ksenija Pajić vratila se na set kako bi dovršila snimanje RTL-ove serije

Završetkom božićnih i novogodišnjih blagdana, na set popularne sapunice 'Vatre ivanjske' vratila se i jedna od glavnih glumica Ksenija Pajić (53). Iako se ta simpatična Riječanka krajem prošle godine suočila s velikim bolovima u kralježnici uslijed čega joj je dijagnosticirana diskus hernija, Ksenija se vratila pred kamere.

'Lijepo mi se vratiti, ali moram priznati da sam u strahu zbog povratka jer moje zdravstveno stanje još uvijek nije najbolje. Zabrinuta sam zbog zahtjevnih snimanja, no nadam se da će sve proći kako treba i da mi se zdravlje neće dodatno pogoršati. Bolje sam nego prije, iako još osjećam bolove i pazim na svaki svoj korak', rekla je za tportal.hr pomalo zabrinuta glumica koja će seriju snimati do početka veljače.


S obzirom na njeno trenutačno stanje, na setu joj svi izlaze u susret i nastoje pomoći u svakom trenutku, a u dogovoru s redateljima Ksenija većinu scena odrađuje stojeći. Nakon završetka snimanja, kaže, posvetit će se isključivo sebi i svom ozdravljenju.

'Planiram se samo odmarati i intenzivnije raditi vježbe koje sam naučila dok sam boravila u Krapinskim toplicama', rekla nam je umjetnica koja svoje kazališne obveze ipak neće stopirati pa ćemo je tako i dalje moći gledati na daskama koje život znače, ali i u ulozi Elene u 'Vatrama ivanjskim' jer će se serija prikazivati sve do početka ljetne sheme.