TATINIM STOPAMA

Krv nije voda: Joletovim kćerima nagrada Malog Splita

12.07.2016 u 23:23

Bionic
Reading

Da jabuka ne pada daleko od stabla, potvrđuju devetogodišnja Iva i sedmogodišnja Ema Čagalj, kćeri pjevača Jole. Proteklog vikenda Joline djevojčice su na Prokurativama, na 26. Malom Splitu, koji se održava svake godine nakon onog velikog, poznatijeg festivala, kao najbolje dobile Zlatne ribice žirija

'Festival je bio odličan, a toliko je pozitive među djecom da je to neopisivo dobar osjećaj. Moje cure bile su vrhunske. Uopće nisu imale tremu i ponašale su se kao prave male profesionalke. Odavno već one pokazuju smisao za umjetnost, ples, pjevanje, jezike, tako da se nisam iznenadio, ali sam naravno preponosan', rekao nam je uzbuđeni tata Jole. I sam je večer prije nastupio na Splitskom festivalu s pjesmom 'S kim to pričaš'.

Jako je vezan za svoje kćeri, a osim Ive i Eme, ima i četverogodišnju Tiju. S njima, kaže, provodi svaki slobodni trenutak jer ne želi da jednog dana pored sebe ima odrasle žene u čijem odrastanju nije sudjelovao.

Nedavno je sa suprugom Anom obilježio i 10. godišnjicu braka. Proslavili su je romantičnim putovanjem u Veronu. 'Često si priuštimo putovanje, a kad smo doma, intimnu večericu ili izlazak s prijateljima', otkriva Jole.

Ljeto će mu biti radno jer ga očekuju brojni nastupi. 'Između koncerata bit ću s obitelji u Zagvozdu, a otkako imamo brod, ljeti plovimo i obilazimo otoke', kaže pjevač.


Jole sa svojim najdražim ženama na nedavnom izletu na slapove Krke


Devetogodišnja Iva i sedmogodišnja Ema pobijedile su proteklog vikenda u Splitu


Jole je sa suprugom Anom putovanjem u Veronu proslavio 10 godina braka