STIŽE RODA

Kristina Bradač čeka prvo dijete

22.07.2015 u 02:16

Bionic
Reading

Bivša manekenka i dizajnerica ženskih torbica za tportal nedavno je otkrila kako je ponovno u vezi sa starim dečkom, sedam godina mlađim poduzetnikom iz Novalje Mirom Radićem, a prije nekoliko dana na Instagramu je objavila fotografiju s porukom kojom naslućuje da je u drugom stanju

'Baby in me, šljokica, curica, ludica', napisala je pored fotografije na svom profilu na Instagramu Kristina Bradač nakon čega su joj neke od njezinih prijateljica diskretno čestitale na sretnoj vijesti. Doznajemo kako čeka svoje prvo dijete te da je navodno u četvrtom mjesecu trudnoće, a navodno nosi curicu. Zaljubljena i zadovoljna bivša manekenka i dizajnerica, kako je ranije izjavljivala, dugo je priželjkivala majčinstvo, a iz izvora bliskih njenim prijateljima saznajemo kako je presretna zbog trudnoće.

Tridesetsedmogodišnja Kristina dijete će dobiti sa sedam godina mlađim poduzetnikom Mirom Radićem. S njim je bila u vezi prije dvije godine, ali je ponovo buknula ljubav među njima. Upoznali su se u Novalji krajem kolovoza 2011., nekoliko mjeseci nakon razvoda od supruga, nogometaša Darija Smoje s kojim je bila 11 godina u braku.


Kristina je s Mirom bila u vezi prije dvije godine


????in me#sljokica#curica#ludica

A photo posted by Kri?? (@kristinabradac) on