ECIJA OJDANIĆ

'Krećem ispočetka, kao u novoj ljubavnoj vezi!'

15.06.2016 u 06:53

Bionic
Reading

Nedavno je završila serija ‘Kud puklo da puklo’, a omiljeno lice s malih ekrana, glumica Ecija Ojdanić već ovih dana radi na novom uzbudljivom televizijskom projektu Nove TV. Ljeto će joj zbog toga uglavnom biti radno, no veseli se narednim radnim mjesecima i trotjednom odmoru koji će provesti sa svojom obitelji uživajući u dobroj hrani, piću, zafrkanciji i pjesmi

‘Veseli me to što sam za novu ulogu u dramskoj seriji radnog naziva 'Zlatni dvori' dobila direktan poziv bez audicije. Moram priznati da me rad na seriji ‘Kud puklo da puklo’ nije umorio jer je bilo toliko inspirativno i lijepo, a radila sam s divnim kolegama. Kad je uslijedio poziv za novu seriju, nisam ga mogla odbiti. Iako sam već nešto slično prošla nekoliko puta, zanimljivo je da kad sam na početku nekog velikog novog projekta, idem u nešto posve nepoznato i to mi predstavlja velik izazov. To je kao neka ljubavna veza koju si prekinuo i sad ulaziš u neku novu i krećeš ispočetka’, tvrdi Ecija.

Ovo ljeto za nju će većinom biti rado. Među ostalim, čeka je premijera filma na Pula film festivalu s filmom Pave Marinkovića 'Ministarstvo ljubavi', u kojem ima jednu od glavnih uloga, a za jesen na repertoaru svoga teatra Moruzgva priprema premijeru prema tekstu hrvatske dramatičarke Nine Mitrović te u režiji Ivana Lea Leme.

Iako je puna obaveza, majka 11-godišnje kćeri Cvite i šestogodišnjeg sina Jakova kaže da se sve stigne uskladiti kad se hoće. ‘Uspijevam i glumiti i biti majka. Škola je gotova, moja Cvita je završila četvrti razred osnovne škole sa samim peticama, tako da nismo imali stresa oko završetka školske godine, a na jesen u školu upisujemo novog školarca Jakova’, pohvalila se Ecija. Odmor će provesti uživajući sa suprugom Robertom Orhelom i djecom na moru u Dalmaciji.

‘Idealan odmor za mene je biti s voljenim ljudima i naravno hedonizam na najjače, što znači da, kad se odmaram, volim guštati u dobroj klopici, čaši vina, zafrkanciji i pjesmi. Ono što mi uz trčanje predstavlja najljepši način opuštanja je čitanje dobre knjige', rekla je Ecija. Za glumicu kojoj je trčanje otkrilo novi svijet, u kojemu se osjeća ‘zadovoljnije, mirnije i zdravije’, samo je nebo granica, a kad joj prestane biti izazov, možda će se, otkrila je, prebaciti na triatlon.