NOVI VLADAR HR TOPA 40

Kraljica Nina pala, smijenio je Massimo

19.02.2013 u 14:51

Bionic
Reading

Nakon jednomjesečne vladavine Nina Badrić je prepustila tron svom nasljedniku Massimu

Nakon dva rasprodana koncerta za Valentinovo Massimo je s hitom 'Gdje smo sad' došao na sam vrh najnovije liste HR TOP 40. Uz to, u sedmom tjednu ove godine na tri prva mjesta našao se čak dva puta.


Najveći skok tjedna priuštila nam je pjesma 'Tako rijetko si tu' u izvedbi Ivane Radovniković, skočivši s 11. na drugo mjesto. Glazbu za pjesmu napisao je Ivanin dugogodišnji dečko Stjepan Marković, a zajedno potpisuju tekst.


Druga Ivana, Husar, i Massimo zajedničkim su humanitarnim angažmanom izborili treće mjesto i najviši novi ulaz na HR TOP 40 dosad. 'Učini sve za nju' pjesma je s CD-a čiji je prihod od prodaje namijenjen radu centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka u Zagrebu i Osijeku.


U klub 10 probila se i Severina novim singlom, baladom 'Dobrodošao u klub' (sedmo mjesto), dok je njena 'Uzbuna' pala s četvrtog na 12. mjesto.


Lana Jurčević je s 'Nitko i ništa' zabilježila treći najviši ulaz na HR TOP 40 – na visoko osmo mjesto. 'Kada bih morala reći koja me pjesma opisuje sto posto, onda bi to bila upravo ova – prava je ženska, emotivna. Govori o tome koliko možemo biti na rubu granica ili nepredvidive, ali i nježne, sretne i naivne kao dijete - kada nekoga istinski volimo', rekla je Lana.



Cjelokupnu HR TOP 40 listu možete pogledati (i poslušati) ovdje, a u nastavku se nalazi prvih deset:

1 (2) 'Gdje smo sad', Massimo
2 (11) 'Tako rijetko si tu', Ivana Radovniković
3 (NOVO) 'Učini sve za nju', Ivana Husar i Massimo
4 (5) 'Ljubavi', Leteći odred
5 (6) 'U snovima', Luka Nižetić
6 (1) 'Neopisivo', Nina Badrić
7 (NOVO) 'Dobrodošao u klub', Severina
8 (NOVO) 'Nitko i ništa', Lana Jurčević
9 (12) 'Pravo ja', Hladno pivo
10 (23) 'Usne ledene', Tony Cetinski