ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Kralj ljubavnih balada stiže na Rujanfest

12.09.2016 u 18:52

Bionic
Reading

U sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta, koji će se ponovno održati kod trgovačkog centra Westgate kod Zaprešića, nastupit će i Željko Joksimović. Svojoj vjernoj publici pripremio je koncertni spektakl koji će upotpuniti i njegovi najveći hitovi

U subotu, 17. rujna, na velikoj pozornici Rujanfesta nastupit će jedan od najpoznatijih pjevača iz ove regije - ŽeljkoJoksimović. Nakon nekoliko godina njegovi će obožavatelji ponovno imati priliku uživati u nekim od njegovih najvećih hitova, poput 'Nije ljubav stvar', 'Ljubavi', 'Lane moje', 'Leđa o leđa', koje će izvesti na ovoj glazbenoj manifestaciji.

Prema riječima organizatora, Joksimović na Rujanfestu namjerava prirediti pravi spektakl, a što to sve uključuje, doznat će svi koji se u subotu upute do trgovačkog centra Westgate, u blizini Zaprešića. Koncert će zasigurno biti posjećen, osobito što će za sve posjetitelje koji stignu do 19 sati ulaz biti besplatan, dok će se nakon toga naplaćivati 25 kuna. Osiguran je i besplatni prijevoz za posjetitelje kako bi se svi na kraju večeri sigurno vratili svojim kućama.


Željko Joksimović najavljuje kako će koncert na Rujanfestu biti spektakl za pamćenje