PICKBOX

Korporacija - futuristička serija Matta Damona i Bena Afflecka

02.12.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Produkcijska kuća Matta Damona i Bena Afflecka iznjedrila je novu SF seriju Korporacija (Incorporated), dramu smještenu u crnu korporativnu budućnost koju pišu David i Alex Pastor (Epidemija)

Glavni lik u priči je Ben Larson (Sean Teale), menadžer koji mora promijeniti identitet kako bi se ubacio u svijet korporacija. Velike su kompanije promijenile sustav i manje-više istisnule sve druge igrače iz svijeta politike i ekonomije, a Ben pribjegava očajničkom koraku kako bi spasio ženu koju voli.

Svijet u kojem vladaju korporacije

Riječ je o distopijskoj seriji koja se odvija 2074. godine, a prikazujedruštvo budućnosti u kojemu korporacije, biznismeni i prevladavajućiekonomski model dominiraju i imaju u svojim rukama gotovo apsolutnu moć.Riječ je o društvenoj zbilji u kojoj, osim biznisa, važnu ulogu igra irazvijena sofisticirana tehnologija. Svatko tko želi preživjeti u ovomesvijetu gdje su klimatske promjene uništile Zemlju, a bogatstvo seraspoređuje među sve malobrojnijom elitom, mora razmišljati poslovno.


Bena ne zanima koga će u svom usponu pregaziti jer ima samo jedan cilj: spasiti ženu koju voli. Jer ljude od korporacija jedino još može spasiti ljubav.

Korporacija donosi uvid u svijet kao posljedicu današnjih odluka, komentirali su Matt Damon i Ben Affleck. Gledatelji će zaroniti u budućnost, i to onu na koju nas stalno upozoravaju, ali koju društvo još nije istražilo.

Izvrsna glumačka ekipa

Bena glumi mladi Sean Teale, talentirani Britanac najpoznatiji po ulozi uveć sada kultnim Skinsima te filmu We are the Freaks, koji je presretanšto su ga Ben i Matt odabrali za glavnog glumca: Znam da su Ben iMatt dali svoju presudu za casting i pogledali sve epizode. Ben je isavjetovao montažere oko raznih stvari. Nisu se petljali u sve, ali bilisu uključeni cijelo vrijeme.


Osim talentiranog i šarmantnog Seana Tealea, u Korporaciji gledamo i Emmyjem nagrađenu Juliju Ormond, najpoznatiju po ulozi u Legendi o jeseni, Dennisa Haysberta - nominiranog za Zlatni globus za ulogu u seriji 24 te Allison Miller i Eddieja Ramosa, kojeg smo imali priliku gledati u Mladome vukodlaku.

Korporacija će svoju ekskluzivnu premijeru doživjeti na Pickboxu u četvrtak 1. prosinca, stoga ne propustite jednu od vrhunskih serija ove zime i odmah aktivirajte Pickbox.

Gledajte na Pickboxu u MAXtv videoteci https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/pickbox