POSVE ISKRENO

Korana Gvozdić o dečku Ivanu Šariću, vjenčanju i boksu

01.06.2016 u 12:58

  • +19

Armani Exchange - novi modni imperativ poznatih Hrvata

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Jučerašnje VIP otvaranje Armani Exchange storea u City Centeru one Zagreb West i predstavljanje novih ljetnih trendova mladenačke linije Armani Grupe privuklo je brojne poznate među kojima su bili Ivan Vukušić, Iva Šulentić, Miran Kurspahić i Korana Gvozdić koja nam je otkrila kako je tek nedavno počela s pripremama za ljeto. Lijepa voditeljica i ekonomistica ovaj se put pojavila bez dečka, stand-up komičara Ivana Šarića. Još, kaže, nisu isplanirali gdje će se ove godine odmarati, a nemaju planova ni za vjenčanje

Neki se cijele godine pripremaju za ljeto, a Korana je s vježbanjem krenula prije mjesec dana.

'Ja sam onaj najgori tip osobe koji se za ljeto sprema tik pred ljeto i to rijetko ima rezultat, ali trudim se. (smijeh) Htjela bih da sam jači karakter i krenem s vježbanjem od 1. siječnja. Naime, od tada do prije mjesec dana sam se spremala na to i zadnjih tri tjedna treniram boks. Mislim da je to idealan sport za ispucavanje viška energije. Jako sam uporna, prava sam štreberica kad je riječ o vježbanju. Već drugi trening sam kupila rukavice, bandaže, opremila sam se kao da idem na sparing s nekim', kaže Korana.

Iako se bliži vrijeme godišnjih odmora, ona i njezin dečko, stand-up komičar Ivan Šarić još nisu odlučili gdje će ljetovati.
'Sigurno je da ćemo proći kroz Zadar. Imamo puno planova, ali dosta toga ovisi o Ivanovim obavezama koje su se intenzivirale zadnjih godinu dana pa čekam svoj red', smije se Korana. Uživaju u romantičnim trenucima kad god im to poslovne obaveze dopuste. Njihova ljubavna priča započela je u prosincu 2012. i od tada su ona i markantni Zadranin nerazdvojni.


Korana je na otvaranje Armanijevog dućana došla bez dečka

'Spontano popodnevno piće s prijateljima zna se pretvoriti u cjelovečernje druženje, ali nisam zaružila jako dugo. Nismo vezani pupčanom vrpcom, a nismo ni tipovi osoba koji ne mogu izlaziti zajedno. Iskreno takve tipove veza, kad parovi izlaze svaki sa svojim društvom, ne razumijem. Ja želim imati prijatelja, partnera i ljubavnika u jednoj osobi, a to sve imam u Ivanu', rekla je.

'Najveći problem je to što ne radimo isti tip posla, jer se njegov posao svodi na popodnevne i večernje angažmane. Ne znam recept, ali svakako mislim da je potrebna velika doza tolerancije i razumijevanja u takvim vezama. Sreća je u tome što smo djelomično iz istog svijeta pa se odlično nadopunjujemo i razumijemo', ističe Korana. Ne smeta im, kaže, medijsko zanimanje za njihov privatni život jer su do sad uspjeli sačuvati svoju intimu za sebe.

'Medijsko pojavljivanje mi je donijelo puno toga dobroga u moj život, ali jako pazimo da neke stvari zadržimo za sebe', rekla je. Tako nam nije htjela otkriti ni kad će vjenčanje. O tome, kaže, još ni ne razmišlja niti zamišlja kako bi to trebalo izgledati.

'Jako će glupo zvučati, ali nisam do sad nikad zamišljala kakvo će biti moje vjenčanje. Znači, nemam viziju ni ceremonije, a ni vjenčanice. Čak me malo strah toga, jer kad dođe taj dan ne znam od kud bih prvo trebala početi, od odabira prostora, haljine', smije se Korana.

Osim nje na ekskluzivnom predstavljanju novih ljetnih trendova mladenačke linije Armani Grupe bili su i Iva Šulentić, Ivan Vukušić, Jelena Glišić, Miran Kurspahić, Andrea Andrassy, Igor Barberić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić i mnogi drugi.


Sa stand-up komičarom Ivanom u vezi je već četiri godine