LA GRMA

Korana Gvozdić kušala svima dobro poznat liker

02.12.2016 u 18:15

  • +21

Događaj 'Ili si na adventu ili na eventu'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Mnoštvo poznatih očito voli likere s obzirom na to da nije nedostajalo lica s naslovnice na Jägermeisterovom tulumu 'Ili si na adventu ili na eventu' – među njima su se našle Korana Gvozdić, Bojana Gregorić, Ivana Mišura te mnogi drugi

Više od 300 gostiju sinoć je odabralo uživati na Jägermeisterovom tulumu 'Ili si na adventu ili na eventu' u La Grmi. Među njima bila su brojna poznata lica – Korana Gvozdić, Bojana Gregorić, Ivana Mišura u pratnji glumca Luje Kunčevića, bivša miss Hrvatske Tina Živković, Ana Maras Harmander, Kristina Krepela, Sarah Josipović, Slaven Kosanović Lunar, Damir Kedžo i Filip Dizdar.

Poznata voditeljica Iva Šulentić pobrinula se za odličnu atmosferu dok je za glazbeni doživljaj bio zadužen atraktivan ženski trio Gelato Sisters, koji čine sestre Neda i Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi bend The Roomors te odličan DJ dvojac Pill Jackson i Itch.

Posjetitelje je prostor oduševio dojmljivom scenografijom koja je, među ostalim, uključivala brojne svjećice i kuglice, slike s motivom jelena, umjetni snijeg, borove, kamin, girlande, lampice i razne druge ukrase koji su stvorili jedinstvenu blagdansku atmosferu.