POŽURITE PO SVOJU ULAZNICU

Koncerti Iron Maidena i Cohena uskoro rasprodani

04.07.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Za koncert Iron Maidena, koji će se održati 31. srpnja u Areni Zagreb, rasprodane su ulaznice za kategorije Headbangers pit (fan pit) i parter! Također, rasprodane su i ulaznice za kategorije VIP parter, parter i lože za koncert Leonarda Cohena, koji će se održati 2. kolovoza u pulskoj antičkoj Areni!

Za koncert Iron Maidena još su u prodaji ulaznice za lože i tribine odnosno za kategorije Sjedenje 1, 2 i 3. Za koncert Leonarda Cohena u prodaji su ulaznice za sljedeće kategorije: lože, tribine, trava - stajanje

Ulaznice za oba koncerta dostupne su na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na eventim.hr. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme! Podsjećamo kako do 7. srpnja traje europski tjedan u kojemu su snižene cijene ulaznica. Količina sniženih ulaznica je ograničena.

Iron Maiden ovoga ljeta nastavlja svoju svjetsku turneju Maiden England u sklopu koje će održati koncert u Hrvatskoj, 31. srpnja u Areni Zagreb! Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2.000 koncerata u 58 država te izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki pohvaljen od kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo. Najnoviji album 'The Final Frontier' dostigao je prvo mjesto na top ljestvicama u čak 28 država svijeta. Iron Maidenov spektakl uveličat će dva velika benda: Anthrax i Voodoo six

Leonard Cohen, glazbenik čija karijera traje već šest desetljeća, nastupit će u antičkoj rimskoj Areni u Puli, 2. kolovoza. U zaista dugoj, konstantno uspješnoj karijeri, dodijeljena su mu mnoga priznanja i nagrade. Leonard Cohen uvršten je u kuću slavnih Rock and Roll Hall of fame, kanadsku glazbenu kuću slavnih te kanadsku kuću slavnih autora. Ne propustite jedinstvenog i neponovljivog Leonarda Cohena koji se vraća u Hrvatsku emotivnim, dirljivim te legendarnim koncertom koji će se održati u pulskoj Areni.