STAND UP ZVIJEZDA

Komičar Dylan Moran dolazi u Zagreb

29.07.2013 u 15:06

Bionic
Reading

Stand up komičar, pisac, glumac i producent Dylan Moran predstavit će se svojim filmom u ponedjeljak navečer publici na Motovun Film Festivalu

Dylan Moran uz Jodie Whittaker i Liama Cunninghama glumi u komediji 'Good Vibrations' (Dobre vibracije) koja prati razvoj punk rock scene u Belfastu. Isti taj film možete pogledati u sklopu Zagrebačkog kulturnog ljeta Zg kul na ljetnoj pozornici kina Tuškanac u ponedjeljak, 5. kolovoza.

Osim toga, Dylan Moran 4. listopada dolazi u Zagreb i sa svojom stand up komedijom nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Njegova turneja pod nazivom 'Yeah, yeah' već je obišla dio Europe, Amerike i Novog Zelanda, a ovo je prvi put da Dylan stiže u Hrvatsku.

'Good Vibrations'
je zabavna punkerska komedija koja je na programu na Motovunskom trgu u 23.30 sati, a zapravo je riječ o trgovini pločama koju otvara beskompromisni buntovnik i zaljubljenik u glazbu Terry Hooley. U suradnji s mladim glazbenicima vraća život u zatvoreni Belfast s kraja 70-ih gradeći danas legendarnu punk glazbu. Film je bio jedan od najzapaženijih naslova na festivalu SXSW, a osvojio je nagradu na Karlovy Vary Film Festivalu. Režiju filma potpisuju Lisa Barros D'Sa i Glenn Leyburn.

Više o filmu na stranicama Motovun film festivala