SAMO ZA JAVNOST

Koliko puta će Hauser i Rozga slaviti prvu godišnjicu?

21.06.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon što su u svibnju u Veroni nakon spektakularnog koncerta 2Cellosa proslavili godinu dana svoje veze, zaljubljeni glazbenik i njegova Splićanka jučer su opet slavili u jednom zagrebačkom restoranu u centru grada godišnjicu ljubavi. Nameće se pitanje - koliko to prvih godišnjica Hauser i Rozga imaju?

Kad je u pitanju veza Jelene Rozge i Stjepana Hausera - svega tu ima, a ponajviše slavlja za javnost. Njih dvoje slave i svoj prvi susret, pa početak ljubavi, a kako su krenuli jednog dana slavit će i njezin kraj. Naime, u svibnju u Italiji, točnije Veroni, obilježili su svoju prvu godišnjicu, a onda i jučer u poznatom zagrebačkom restoranu.

'Najljepših godinu dana', poručila je Jelena ispod fotografije sa Stjepanom koji se nedavno vratio iz Londonu gdje su 2Cellos snimali svoj četvrti album s londonskim simfonijskim orkestrom. No to nije bio jedini san koji im se ispunio proteklog tjedna. Kako je napisao Hauser na Facebooku, dogodio se tamo i susret s njegovim idolom Keithom Richardsom u hotelu gdje su odsjeli. Pjevušeći hit Rolling Stonesa 'Satisfaction', Šulić i Hauser sudarili su se zamalo sa slavnim glazbenikom u hotelskom predvorju. Oduševljenje koje je tim povodom iskazao Stjepan veće je od svih koje je iskazao u vezi ljubavi s Rozgom.

U svom posljednjem intervjuu za tportal slavni čelist objasnio je kako je za njega svaki dan pun mogućnosti, nikako prepreka, a nemir ga odvodi u mnoge nepredvidljive situacije.

'Za mene je sve moguće', zaključio je Stjepan. I stoga - nek se ne čude oni kojima su Hauser i Rozga nespojivi.

Najljepsih godinu dana! ❤️

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Godina puna ljubavi...❤️

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on