PARTNERI U HUMORU

Koja je to tajna veza Branka Đurića i Nikole Đurička?

16.02.2015 u 19:26

Bionic
Reading

Poznati beogradski glumac zagrijavat će zagrebačku publiku prije Branka Đurića Đure u njegovom 'antistand-up' showu 'Đurologija', 17. i 18. veljače 2015. u zagrebačkoj Tvornici

Nakon odličnim manjih i većih uloga u filmovima europske i američke produkcije poput onog 'U zemlji krvi i meda' Angeline Jolie i 'World War Z', 32-godišnji poznati beogradski glumac Nikola Đuričko okušao se i kao stand-up komičar.

Za sve je ovaj put kriv njegov dobar prijatelj Branko Đurić Đuro koji ga je pozvao u svoj novi projekt 'Đurologija' koji trenutačno obara rekorde gledanosti u regiji. Naime, nakon što je uspješno zagrijavao sarajevsku publiku prije Đurinog nastupa, Đuričko će svoj smisao za humor pokazati i zagrebačkoj publici. Stand-up show Branka Đurića Đure na rasporedu je 17. i 18. veljače u zagrebačkoj Tvornici s početkom u 20 sati, a uz jedinstvenog Đuru, na pozornici će se okušati i jedan od traženijih glumaca na Balkanu.

'Meni je super. Đuro se šali, imitira neke poznate ljude, i to uglavnom one iz Sarajeva. Ali ima neke ljubavi u svemu tome, bez namjere da se netko ismije. Zanimljiva mi je ta njegova virtuoznost. Ja sam se smijao dok sam ga gledao, a i ljudi oko mene. Vrlo je zanimljiva forma, jer vas dovodi u poziciju gdje nema nikakve scenografije, nema kostima, tekst je vaš i daje vam priliku da govorite o nekim stvarima o kojima inače ne biste mogli. Možete reći stvari koje vas nerviraju, pokrenuti razne teme. Volio bih snimiti neke kratke filmove, stvarati kazališne predstave, izdati album, svašta nešto. Čovjek mora pronaći pokretače, a Đuro je stvarno inspirativan', izjavio je nedavno Đuričko za Dnevni avaz zbog čega je prihvatio Đurin poziv.