NAGRADNJAČA

Klapa Kampanel u Lisinskom - dobitnici

04.10.2011 u 13:50

Bionic
Reading

Narodni radio nastavlja njegovati domaću glazbu kroz organizaciju koncerata najboljih hrvatskih izvođača. Izbor je ovog puta pao na klapu Kampanel koja ovim velikim koncertom slavi 15 godina na glazbenoj sceni. Veliki koncert znakovitog naziva '15 godina ljubavi' održat će se 9. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice

Na proslavi 15. rođendana pridružit će im se i brojni prijatelji i gosti. Uz Harija Rončevića, nastupit će i Neno Belan, Massimo, Vedran Mlikota i ženska klapa Luka, a program će voditi Ella Dvornik i Dalibor Petko.

Sedmero pjevača i svirača, rodom iz Dalmacije, okupilo se u Zagrebu, a nakon što su se okrenuli i autorskim pjesmama u rekordnom roku osvojili su publiku i kritiku te nametnuli nove standarde u popularnom klapskom pjevanju. Osim uspješnica poput 'Aj ća volim te' i 'Sveta zemlja Dalmacija' Kampaneli za zagrebački koncert spremaju i svoja prepoznatljive obrade poznatih pjesama 'Zašto praviš slona od mene', 'Anđele moj', 'Bambina', 'Điri, Điri', 'Sjaj u tami'.

Klape Kampanel nedavno je gostovala u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom gdje ih je kao iznenađenje dočekala Ela Dvornik koja će s Daliborom Petkom voditi slavljenički koncert. Kako bi dokazali da mogu otpjevati baš svaku pjesmu pristali su na izazov i otpjevali Severininog 'Brada Pitta', Rozginu 'Bižuteriju', 'Romantiku', grupe Elemental, ali i Ellinu pjesmu 'Vrati mi sve'. 'Vau, ovo je bolje od originala', rekla je mlada pjevačica kojoj će vođenje skorašnjeg koncerta biti prvi veliki angažman nakon vođenje 'Tribute to Dino Dvornik'.

Domaće uživo dosada je ugostilo najslušanije hrvatske izvođače poput Colonije, Magazina, Nene Belana i Marijana Bana, a koncertom klape Kampanel nastavlja svojim slušateljima nuditi najbolje od domaće glazbe u spektakularnom koncertnom okruženju. Budite i vi dio Domaće uživo spektakla!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Anka Blaškovski
Ivana Jedvaj
Nevena Miljuš