PONOVO VITKA

Kirstie Alley smršavila 23 kilograma

07.01.2015 u 20:34

Bionic
Reading

Glumica Kirstie Alley publici je posljednjih godina najpoznatija po svojoj borbi s kilogramima. Nakon što je 2011. prošetala u bikiniju u emisiji 'The Oprah Winfrey Show', njeni dijetalni usponi i padovi još su zanimljiviji medijima

Mnogi ljudi se bore s kilogramima, no pretpostavljamo da samo nekolicina to čini toliko javno kao 63-godišnja glumica Kirstie Alley. Nakon što je uspješno skinula 23 kilograma u oko godinu dana, Alley je s dolaskom 2015. već gostovala u mnoštvu emisija te pričala o tome kako joj je uspjelo smršavjeti.

Kirstie Alley je također glasnogovornica za tvrtku Jenny Craig, uz čiju je pomoć smršavjela. Alley kaže da ranije nije baš slušala savjete koje su joj konzultanti te tvrtke pružali, no ovoga puta držala se plana koji si je zacrtala.

Glumica se nada da će napokon uspjeti održati trenutnu tjelesnu težinu. Usporedila je to s odvikavanjem od droge koje je također uspješno prošla.

'Smatram kako je važno da svatko odluči kako želi sam sebi izgledati. A meni se sviđa biti vitka', zaključila je Kirstie Alley.