GOLUB GA NIJE VOLIO

Kings of Leon prekinuli koncert zbog napada ptica

25.07.2010 u 20:28

Bionic
Reading

Golubovima u St. Louisu u Missouriju nije se svidio basist benda Jared Followill, a negodovanje su odlučili pokazati na krajnje nepristojan način - gađajući ga izmetom, pa su rokeri bili prisiljeni pobjeći s pozornice

Američka rock grupa Kings of Leon morala je prekinuti koncert u St. Louisu u Missouriju koji su otvorili pjesmom 'Closer', zbog golubova. Po svemu sudeći, pticama se nije svidio basist Jared Followill, a negodovanje su odlučile pokazati na krajnje nepristojan način – gađajući ga izmetom. Žestoki napad prekinuo je koncert kod treće pjesme kada su ga pogodile u usta.

'Golubovi su me pogodili na svakoj od prve tri pjesme. Pripremili smo set listu od 20 pjesama: da smo nastavili do kraja koncerta, bio bi prekriven govnima', konstatirao je basist zatečen u sekvenci Hitchcockovih 'Ptica'.

'To nije samo odvratno, već je i opasno po zdravlje. Bend je nastojao ostati na pozornici i odsvirati do kraja, ali napad ptica to je onemogućio', izjavio je u priopćenju njihov menadžer.

Nakon prekida koncerta i temeljitog tuširanja, Kings of Leon ispričali su se publici i obećali da će ponoviti nastup što prije. Dodali su da golubovi nisu pogodili izmetom ni jednog člana publike.

Kings of Leon - McFearless