24. i 25. LIPNJA

Kawasaki 3P nastupa na T-Mobile INmusic festivalu

15.05.2009 u 09:04

Bionic
Reading

Na Nokia stageu ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala koji će se održati 24. i 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu svoj nastup potvrdila je popularna grupa Kawasaki 3P koja je nedavno izdala album 'Idu Bugari'

'Idu Bugari' je u samo nekoliko dana postao najprodavaniji album u Hrvatskoj, a Kawasaki 3P najavljuje njegovu veliku koncertnu promociju u Hrvatskoj i šire, u sklopu koje će nastupiti i na T-Mobile INmusicu

Bend je osnovan 1993. godine te je nakon vrlo kratkog vremena stekao kultni status u gradu. Njihov zaštitni znak postao je zvuk bubnja, dvije bas gitare i glas, s neizostavnim trubačem i/ili saksofonistom.

Šira javnost ih je upoznala 2003. kada su provokativnim nastupom na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije šokirali sve i istovremeno dobili opću naklonost. Iste godine izdali su svoj prvi album 'Kawasaki 3P', s kojim su pobrali nagradu Porin za najbolji album alternativne glazbe te nezavisnu rock nagradu Crni Mačak za nadu godine.

Do izlaska novog albuma prošlo je šest dugih godina, a promjene članova do kojih dolazi u međuvremenu učinile su bend zvučno znatno čvršćim, tehnički potkovanijim i trubački upečatljivijim.

Cijena ulaznica je od 9. veljače do 1. ožujka iznosila 350 kuna, od 1. ožujka do 1. svibnja iznosi 400 kuna, od 1. svibnja do 15. lipnja 450 kuna, a od 15. lipnja do 24. lipnja kartu možete kupiti po cijeni od 500 kuna. Na dan festivala, 24. i 25. lipnja, karta će biti skuplja za 50 kuna.

Cijena ulaznice za jedan dan od 15. lipnja do 25. lipnja stajat će 450 kuna.

T-Mobile je za svoje korisnike pripremio posebne pogodnosti. Tako rezervacijom ulaznice putem SMS poruke svi T-Mobileovi korisnici mogu ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji jedne ulaznice u T-Centrima (prazna poruka se šalje na broj 2255).