DORIS, SLAVKO...

Kakva ekipa: Gibonni okupio poznate Dalmatince!

Gibonni na snimanju novog spota

Gibonni na snimanju novog spota

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

U vrijeme kad je Zlatan Stipišić Gibonni pisao svoje prve hitove, pjevao u sastavu Osmi putnik, Doris Pinčić Rogoznica bila je djevojčica, a danas je veliki fan njegova glazbenog opusa. Glumici se posrećilo da uz Slavka Sobina gostuje u novom spotu splitskog kantautora te nam je otkrila detalje sa snimanja

Iako je već nekoliko puta gostovala u glazbenim videospotovima, glumici Doris Pinčić Rogoznica sudjelovanje u Gibonnijevu bilo je od posebna značaja.
'Velika sam obožavateljica njegova lika i svih njegovih djela. Naime osim njegove iskrene i emotivne glazbe, jako cijelim način na koji on živi svoj život. Sviđa mi se čovjek poput njega koji uspješno usklađuje obitelj i posao, a pritom ostaje 'normalan', kaže glumica.

Od kretanja na put, pa do same glume u spotu, sve je bilo kao velika anegdota.
'Prema Splitu smo se u malom automobilu uputili moja obitelj, Slavko njegov pas i ja. Sa Slavkom sam doživjela puno zabave i ugodne partnerske energije. U jednom trenutku smo se toliko smijali da smo neke glumačke kadrove jedva uspjeli odraditi', kaže Doris.
 
Najdraži Gibonnijev album joj je prvi, 'Kruna od perja'.
'Teško mi je izdvojiti neku od pjesama, ali recimo da je to 'Projdi, vilo', u kojoj je erotičnost opisana na najbolji mogući način. Također volim 'Mirakul', a i na albumu 'Unca fibre' ima strašnih skladbi', ističe glumica.

Slavko Sobin, koji je i sam ljubitelj Gibonnijeva glazbenog opusa, rekao nam je kako su u Splitu očekivali sunce, a dočekala ih je bura.
'Malo smo se smrzli, ali, ajde. Ništa strašno! Gibo je sve. To je toliko jedan jednostavan čovjek i neprikosnoveni umjetnik i za njega je čast raditi. Ne samo zato što sam i patio i guštao uz njegove pjesme, nego zato što je toliko prizemljen da od njega učiš i kako biti čovjek. Napokon smo Doris i ja dobili priliku dijeliti kadar i guštali smo skupa. Ona je partnerica koja ti da sto posto od sebe', rekao nam je glumac.

Noćna rađa. Jesam u najboljem društvu, a?

Posted by Slavko Sobin on 4. ožujka 2016

Čerga krenula za Split.

Posted by Slavko Sobin on 4. ožujka 2016

Sa snimanja spota, brojimo sitno ??

Posted by GIBONNI Official FanClub on 6. ožujka 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!