ŠPANJOLCI IH VOLE

Kako su obožavatelji Modrićima čestitali godišnjicu braka?

12.05.2016 u 11:30

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac s madridskom adresom i njegova Vanja danas slave šestu godišnjicu braka. Njihovo tajno vjenčanje odvijalo se u zagrebačkom restoranu Okrugljak dok je Luka još igrao za engleski Tottenham, a Vanja bila u trećem tromjesečju trudnoće. Modrićevi španjolski obožavatelji prate svaki detalj Lukinog privatnog života, pa im tako nije promakla ni godišnjica braka poznatih supružnika

Kolika je Luka Modrić (30) nogometna zvijezda u Španjolskoj, nije potrebno ponavljati, no njegovi fanovi na to ga često podsjete na njegovom Instagramu ili onom njegovih obožavatelja. Tako je bilo i danas, kad su za šestu godišnjicu braka Luke i Vanje složili video o njihove četiri godine ljubavi u Madridu.

Čak i Vanja, koja je rijetko eksponira u javnosti, kao Lukina supruga uživa veliku naklonost španjolskih medija. Svoju ljubavnu priču Vanja i Luka započeli su prije dvanaest godina, kad je on tek stigao iz Zadra u zagrebački Dinamo. Upoznali su se u kafiću u zagrebačkim Ravnicama, a pet godina starija ekonomistica tada je radila u Mamićevoj agenciji. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav, a vjenčali su se tajno nakon šest godina veze, kad je Vanja bila u visokom stadiju trudnoće. Iste godine dobili su sina Ivana, a dvije godine kasnije kćer Emu. Veliko svadbeno slavlje priredili su 2011. u hotelu Westin.


Vjenčanje Vanje i Luke 12. svibnja 2010. u zagrebačkom restoranu Okrugljak

Povučena gospođa Modrić o svom bračnom životu nikad nije previše govorila u javnosti, a Luka se vodi istom politikom.

Feliz aniversario @lukam10 @vanjamo10 ?????? #6años #amor #happyweddinganiversery

A video posted by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on

Feliz #DíaInternacionalDelBeso ❤❤❤ Un beso para todos ????

A photo posted by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on

Feliz día de San Valetín ????❤ #BestCouple #Luka #Vanja

A photo posted by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on