AVANTURISTIČKI DUH

Kako se Nada Abrus rješava stresa

Nada Abrus

Nada Abrus

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Glumica Nada Abrus voli brzine pa se nimalo ne plaši kad sjedne na motor i kao suvozačica juri do 250 kilometara na sat. Nedavno je otkrila kako joj motor može rješiti nervozu

'Užasno sam bila nervozna zbog izvođenja radova u stanu s kojima sam popušila velike novce pa sam da se smirim, sjela na motor svog električara. Otkrila sam kako ću se riješiti stresa i s njim sam obilazila trgovačke centre jureći i do 250 kilometara na sat', rekla je kroz smijeh Nada Abrus. Glumica zagrebačkoga kazališta Komedija nije imala strah od brzine jer ju je on, kaže, liječio.

'Bio je to užitak koji ću ponoviti, ali s drugom namjerom idući put, iz užitka', otkrila je. I inače je privlače brzine, jer je avanturističkog duha.

'U Las Vegasu sam bila u vlaku smrti, super mi je 'rollercoaster'. Volim kad me adrenalin šiba. Rado bih bila bajkerica, jedino me muči koža koju bih trebala staviti na sebe, ispod koje bi mi bilo vruće pa bih vjerojatno brzo odustala', kaže glumica. Sviđa joj se bajkerski način života.

'U Americi sam s prijateljima koji vole takav stil života bila na jednom od tri najveća tamošnja bajkerska okupljanja. To su tulumi, tri dana, druženja, koncerti, nepregledne površine spakiranih motora. Svidjelo mi se kako se zabavljaju, žive, putuju', izjavila je. Ove godine glumica ljetuje u Nemirima.

'Dva kilometra otplivam s perajama, prođem četiri uvale i tako počinjem svoj dan. Onda obiđem omišku tržnicu, jedem u Neveri, a kavu pijem kod Zloće (smijeh). Na mom ljetovanju je i veselo i zabavno. Navečer uživam u klapskom pjevanju ili na kazališnim premijerama u Splitu, koje odem pogledati', otkrila je. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!