ASTRO PROFIL

Kako podznak utječe na Djevice?

08.09.2015 u 09:47

Bionic
Reading

Podznaci koji ne mijenjaju bitno obilježja Djevice su Bik, Blizanci, Rak, Djevica, Škorpion i Jarac. Ako imate neki od ovih podznaka, i dalje ste prava i prepoznatljiva Djevica

Djevica - podznak Bik

Vrlo ste pribrani i trezveni. Za vas se često kaže i da ste rođeni pod sretnom zvijezdom. Brzo učite i odlično se snalazite u poslovnome svijetu, što vam jamči izuzetan uspjeh. U društvu ste najčešće omiljeni jer ste komunikativni, opušteni i simpatični.

Djevica - podznak Djevica

Imate kreativnu energiju i sposobnost organizacije koja će vam omogućiti velik poslovni uspjeh. Vaše besprijekorne radne navike i obraćanje pozornosti na detalje i estetiku zadivit će i najstrože poslovnjake. Jedina slabost vam je sklonost snobizmu.

Djevica - podznak Jarac

Ova kombinacija znakova objedinjuje upornost i proračunatost koji vam omogućuju ubrzan uspon na društvenoj ljestvici. Na taj ćete se način lako domoći vlasti, utjecaja i materijalne sigurnosti. Iako pomalo konzervativni, tolerantni ste i imate visok ugled u društvu.

Djevica - podznak Rak

Ova kombinacija znakova čini vas pomalo stidljivima, senzibilnima, ali i vrlo simpatičnima. Vezani ste za dom i posao. Iako vam samopouzdanje s godinama sve više raste, vjerojatno nikada nećete željeti biti u centru pozornosti. Izuzetno cijenite kulturu i umjetnost, osobito kazalište.

Djevica - podznak Škorpion

Imate vrlo razvijenu intuitivnu snagu i sposobnost brzog rasuđivanja. Kreativni ste, inteligentni i vrlo cijenjeni u društvu. Jedna od glavnih slabosti ove snažne astrološke kombinacije činjenica je da nikada ne želite priznati kada ste u krivu.

Djevica - podznak Vaga

Ova kombinacija znakova daje vam vrlo kreativan i kritički um te izrazito jake organizacijske sposobnosti. Marljivi ste i najčešće se nalazite na visokim poslovnim pozicijama. Opuštena osobnost i društvene vještine čine vas popularnima, osobito kod pripadnika suprotnog spola.

Podznaci koji značajno modificiraju obilježja Djevice: Ovan, Lav, Vaga, Strijelac, Vodenjak i Ribe. Ako imate neki od ovih podznaka, razlikujete se od tipične Djevice.


Djevica - podznak Ovan

S podznakom u Ovnu na prvi pogled djelujete vrlo nadmoćno i neustrašivo. No tako samo pokušavate prikriti strahove te ste duboko u sebi prilično plahi i zabrinuti. Marljivi ste, puni energije i planova za budućnost, ali uz samo malo truda uspjet ćete ih ostvariti.

Djevica - podznak Lav

Posjedujete kreativan i kritički um koji voli izazove. Tako vas se najčešće može vidjeti da gorljivo raspravljate u društvu intelektualaca. Na okupljanjima volite biti u središtu pozornosti, a osobito se ponosite čvrstim karakterom i visokim moralnim vrijednostima.

Djevica - podznak Strijelac

Posjedujete dvije vrlo različite karakterne strane: jedna je emocionalna i intuitivna, a druga analitička i sklona materijalnom. Usklađivanje ovih aspekata osobnosti bit će vam ujedno jedan od najvećih i najvažnijih izazova u životu.

Djevica - podznak Blizanci

Ako ste rođeni u ovoj astrološkoj kombinaciji, volite biti u žarištu rasprave te analizirati svakovrsne aktualnosti, osobito one političke. U pristupu ste detaljni, konzervativni, ali taktični, što vas u društvu čini popularnima. Iako volite žustro diskutirati, nerado ulazite u sukobe.

Djevica - podznak Vodenjak

Ovo je jedna od najzanimljivijih astroloških kombinacija. Iako se na prvi pogled činite topli i romantični, često ste prilično hladni i proračunati. S obzirom na to da ste vrlo inteligentni, maštoviti i precizno razlučujete bitno od nebitnog, mogli biste biti izvrsni detektivi.

Djevica - podznak Ribe

Djevice s podznakom u Ribama vrlo su znatiželjne, kritične i oštroumne. Sposobnosti rasuđivanja i intuicije toliko su vam jake da se mnogi u vašoj okolini ravnaju po njima. Ujedno ste vrlo osjećajni, samilosni i empatični, što vas čini omiljenima u društvu.

Što je podznak?

Nakon solarnog znaka, podznak ili ascendent drugi je najvažniji faktor koji određuje astrološki profil ličnosti. To je zodijački znak koji se nalazi na istočnom horizontu u trenutku rođenja. Primjerice, tko je rođen oko svitanja, ima podznak u istom znaku u kojemu mu je Sunce, a tko je rođen predvečer, ima podznak u suprotnom znaku od solarnog. Za precizno izračunavanje podznaka nužno je poznavati točno vrijeme i mjesto rođenja te konzultirati posebnu tablicu ili se poslužiti računalnim programom.