ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Kako će Venera u Strijelcu utjecati na vas

22.10.2016 u 08:07

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi i ljepote, u utorak je ušla u Strijelca, u kojem će boraviti do 11. studenog. Venerinim prelaskom iz Škorpiona u Strijelca romantični će odnosi poprimiti nijansu lakomislenosti i pustolovnosti

Pristupat ćete onima koji vam se budu doimali vedro i neopterećeno. Glavni će vam kriterij biti procjena količine zabave koju će vam pružiti potencijalni partner.

Naglavačke ćete se baciti na udvaranje, ne pitajući se je li vaša simpatija dostupna ili zauzeta. Da biste joj se dopali, pravit ćete se važni, davati spektakularne ljubavne izjave i povlačiti riskantne poteze.

Bit ćete uvjereni da će vam grandiozne geste otvoriti vrata njenog srca (i spavaće sobe). Poziv na uzbudljivo putovanje bit će jedan od važnih aduta koje ćete odigrati pri zavođenju.

Ne uspijete li osvojiti prvu osobu koja vam zapne za oko, kratko ćete se i burno ljutiti, a potom se prebaciti na metu broj dva, tri i tako redom. Nije isključeno ni istovremeno udvaranje na nekoliko frontova.

Zaljubljeni parovi ponašat će se vrlo slobodarski, kršeći norme i čineći svakojake ludosti. Bit će strastveni, spontani i neoprezni pa će zaboravljati na zaštitu od zaraze i neželjene trudnoće.


Preljubi i ekshibicije

Porast će broj onih koji budu otkriveni u seksu na javnom mjestu. Sklonost preljubu bit će veća nego inače, no žrtvina spremnost na opraštanje srećom će biti jednako velika.

Venerin prolazak Strijelcem najviše će odgovarati Strijelcima, Ovnovima, Lavovima, Vagama i Vodenjacima. Tim će sretnicima bolje nego ostalim znakovima uspijevati osvajanje novih partnera ili učvršćivanje odnosa sa sadašnjima.

Pripadnicima ovih znakova ujedno preporučujemo kozmetičke zahvate, kupovinu nove odjeće, započinjanje dijete ili režima vježbanja.