KAKVI FRAJERI

Kad brada postane omiljeni trend poznatih

11.10.2015 u 20:44

Bionic
Reading

Da stalna na svijetu samo mijena jest, dokaz su trendovi kojima mnogi robuju, pa su se nakon uglađenih metroseksualaca glatkih obraza u modu vratile brade kao simbol muževnosti. Mnogi poznati Hrvati odlučili su zaigrati na tu kartu, a među njima su splitski glumac Goran Marković, nogometni kapetan Darijo Srna, glumac Dražen Čuček, producet Damir Markovina...

Brada je nekada predstavljala statusni simbol, muškarci koji su je nosili naglašavali su svoju moć, čvrtinu, zrelost... Danas je brada daleko od takvih simbola, više je dio modnih trendova i kao takva zaludila je mnoge poznate Hrvate i slavne muškarce koji drže do svog imidža.

Jedan od njih zasigurno je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna koji svoju bradu ponosno nosi posljednjih mjeseci, a danas je tek jedan u moru slavnih bradatih sportaša. U svom 'moćnom' bradatom imidžu posebno se ističe rukometaš Nikola Karabatić koji ne odustaje od svoje sulejmanske brade. Na tom tragu je i zvijezda  filma 'Zvizdan' Splićanin Goran Marković.



Goran Marković u društvu kolegice Tihane Lazović

Pont de "selfie"-rino. Paris est magique... #paris

A photo posted by Nikola Karabatic (@nikkola22) on


Glumac Dražen Čuček nekad je bio muškarac koji je nerijetko svojim modnim kombinacijama ismijavao muževne frajere, no nakon susreta s Jelenom Veljačom od zaigranog glumca čija je mašnica u kosi možda govorila puno više od današnje uglađene pojave,0 transformirao se u šutljivog intelektualca sijede brade.


Dražen Čuček i Jelena Veljača

I glumcu i producentu Damiru Markovini prosijeda brada je posljednjih godinu dana zaštitni znak.

Damir Markovina u društvu redatelja Bobe Jelčića i glumca Gorana Bogdana