FARMERI IZAZIVAČI

Jurica Pađen, Gianna Apostolski i Boris Jelinić ulaze na farmu

20.03.2009 u 13:10

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji bit će predstavljeno troje izazivača, a to su: Jurica Pađen, Gianna Apostolski i Boris Jelinić

Iznenađenje kojem se stari farmeri ne nadaju dolazi upravo danas. Prvi preokret dogodit će se već u današnjoj emisiji, kada će farmer izazivač izazvati gazdu na dvoboj. Ako pobijedi, postat će gazda farme i izbaciti dosadašnjeg gazdu iz natjecanja, no ako izgubi, odmah napušta show, a ostalih dvoje izazivača postaje slugama.

Jurica Pađen je glazbenik, rođen i odrastao u Zagrebu. Očekuje da će na farmi zaraditi najveću količinu dukata, a najviše će mu nedostajati makijato. Odrastao je u gradu, bez seoskih avantura.

Gianna Apostolski rođena je Splićanka i bivša je voditeljica 'Golih vijesti', a bavi se manekenstvom. Smatra da će dočekati završnicu jer je vrlo radišna osoba, koja je sposobna raditi u timu. Unutarnju snagu crpi iz seksa.

Boris Jelinić rođen je u Švicarskoj, trenutačno živi u Zagrebu, a odrastao je u Vrbovcu. Javnosti je poznat kao maneken koji je glumio u spotu Nives Celzijus, a odnedavno se okušao kao čitač 'Golih vijesti'. Sebe doživljava kao vođu, a život na farmi smatra odličnim iskustvom. Najveći problem mogla bi mu biti higijena, a boji se kukaca.