DRUGA ŠANSA LJUBAVI

Jon Hamm i Jennifer Westfeldt ponovo zajedno?

10.11.2015 u 09:16

Bionic
Reading

Prije dva mjeseca objavili su kraj svoje 18-godišnje veze, no Jon i Jennifer ovog vikenda zajedno su se pojavili na događaju posvećenom preminulom redatelju Mikeu Nicholsu

'Kad samoća raste kao plima, ne vraćaj se starim ljubavima', davno je napisao Arsen Dedić, no njegovim mudrim stihovima nisu se vodili zvijezda serije 'Momci s Madisona' Jon Hamm i njegova bivša zaručnica Jennifer Westfeldt. Naime, nekadašnji zlatni holivudski par koji je u vezi bio skoro dva desetljeća prekinuo je prije dva mjeseca. Razlog nije otkriven, mediji su se raspisali o Hammovoj dugogodišnjoj ovisnosti o alkoholu kao kamenu spoticanja. Jennifer mu je tijekom godina bila najvažniji oslonac, no teret je s godinama očito postao prevelik.

No čini se kako godine koje su proveli zajedno nisu mogli samo tako izbrisati i krenuti svaki svojim putem. Ovog vikenda zajedno su se pojavili na događanju koje je u čast svog preminulog supruga redatelja Mike Nicholsa u New Yorku organizirala Diane Sawyer. Nichols je bio producent filma 'Friends with kids' u kojem su oboje glumili. Ni Jon ni Jennifer zasad nisu komentirali radi li se o prijateljstvu nakon ljubavi ili novom pokušaju.