NOVI SINGL

Jinx postavio pitanje na koje malo tko zna odgovor

02.07.2016 u 00:14

Bionic
Reading

Sutra ujutro u 8 sati, u programu Otvorenog radija, premijerno će zasvirati novi singl Jinxa 'Jesmo li dobro?', a odmah nakon toga i u eteru radija u ostatku zemlje i susjedstva

Uz prepoznatljiv Jinx-zvuk obojen snažnim brass-dionicama i gospel-zborom, pjesma, koju kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, postavlja pitanje svih pitanja u ovom trenutku - 'Doista, jesmo li dobro?'.

Svoj posljednji album 'Diksilend' Jinx je objavio 2010., a najveći hit tog albuma bila je pjesma 'Da smo se voljeli manje'. Bez pritiska, polako i strpljivo, Jinx je pripremio pravu glazbenu poslasticu. Prošlo je šest godina od njihova posljednjeg albuma, a svojim će obožavateljima napokon pokloniti novi zvuk.

'Htjeli bismo se upgreadati, ići dalje, unaprijediti se glazbeno, osobito zato što je novi materijal dobar i veseo, a sad radimo na tome da dobije svoju puninu', izjavila je Yaya prošle godine dok je album bio u nastajanju. Spot za novi sing snimali su na Sljemenu, a kako su se proveli, pokazala je Yaya na Facebooku.