NA SUPRUGOVOJ PREMIJERI

Jelena Veljača zablistala dva tjedna nakon rođenja Lene

30.12.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Glumica i scenaristica Jelena Veljača blistala je na prvom pojavljivanju u javnosti uz svog supruga Dražena Čučeka. Bila je pratnja svojoj boljoj polovici na premijeri njegova novog filma 'Narodni heroj Ljiljan Vidić'

Glumački par je 15. prosinca dobio svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Lena. Iako je u prvom tromjesečju morala strogo mirovati, Jelena se u poodmaklom stadiju trudnoće odlično osjećala i često je se moglo vidjeti u šetnjama centrom grada.

Jelena je djevojčicu na svijet donijela carskim rezom u rodilištu i poliklinici Podobnik, a na porođaju je bio prisutan i Dražen. S obzirom na to da je prošlo samo malo više dva tjedna otkako je rodila, mnogi su iznenađeni kako se brzo vratila na društvenu scenu. Naime, viđeni su i na Badnjak u šetnji centrom grada. Oboje uživaju u svojim novim roditeljskim ulogama, a Jelena je svoje strepnje, strahove i brige podijelila i u kolumni koju piše za Jutarnji list

'Tu smo, živi i zdravi, već deseti dan. Sretan Božić, kažem bebici. Od svih savjeta, samo jedan je bitan: život nije opasan i bit ćemo OK. Obećava ti - mama', napisala je nedavno i dobila pozitivne reakcije i komentare od brojnih majki, ali i očeva.

Premijera filma bila je odlična prigoda za izlazak zaljubljenog para, a Jelena je blistala u elegantnoj crvenoj haljini i trendi visokim čizmama od brušene kože, a look jezaokružila udobnom vestom i tankim remenom.