LUFTIĆKI HEDONIZAM

Jelena Rozga se priklonila trendu, ali je zajahala - dupina

17.08.2016 u 16:02

Bionic
Reading

I dok su se brojne dame svojim labudima, plamencima, jednorozima pohvalile već na početku ljeta, danas je to učinila i Jelena Rozga. Punim plućima uživa u rodnom Splitu gdje je i nastala fotografija koju je objavila na Instagramu. Pjevačica se odlučila za dupina

Luftić u obliku životinje postao je ljetni must have brojnih domaćih, ali i stranih ljepotica te su se često njima hvalile na društvenim mrežama.

Nakon što smo vidjeli na kakvim luftićima uživaju Severina, Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora i Jovana Joksimović, supruga srpskog pjevača Željka Joksimovića, modna blogerica Jasmina Bagarić i Martina Todorić, supruga dopredsjednika koncerna Agrokor Ante Todorića, dizajnerica Anamarija Asanović te Maja Šuput, i splitska pjevačica morala je nabaviti svoj primjerak za guštanje.
 
Opće je poznata stvar da Jelena Rozga voli biti posebna pa tako i kad odabira svog hit-luftića. Hedonizmu ljeta prepustila se uz prozirnog dupina kojeg je zajahala na bazenu u Splitu.

Pjevačica ljeto provodi radno, a rijetke trenutke koristi za kupanje i sunčanje. Uskoro će u Makedoniji završiti svoju ovoljetnu turneju, a nakon toga odlazi u Pulu gdje će proslaviti svoj rođendan sa zaručnikom Stjepanom Hauserom.

#photooftheday #gloria #photoshooting #work #fashion #enjoyingsummer #pool #split #nasljednik #alfazena #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on