NIŠTA OD SVADBE?

Jelena Rozga: Odlučili smo biti vječni zaručnici

16.02.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Svadbena zvona koja su se trebala oglasiti za pjevačicu Jelenu Rozgu i violončelista Stjepana Hausera ipak neće zvoniti. Tako je barem izjavila Jelena za RTL otkrivši kako im taj komad papira ne predstavlja ništa

Jelena je za RTL televiziju napokon progovorila o detaljima zaruka, ali je otkrila i kako se nemaju namjere vjenčati nego da žele biti vječni zaručnici. Na pitanje je li ostala šokirana kada ju je Stjepan zaprosio, iskreno je odgovorila.

'Naravno da jesam, Stjepan je to napravio na svoj način. On je jako romantična duša i moram priznati da sam se skoro rasplakala. Naravno, prva osoba kojoj sam javila bila je moja mama. Mama je najsretnija kada sam ja sretna i vidi da sam nikad zaljubljenija', pohvalila se Rozga.

Otkrila je i kako su se zaručili čak tri puta, jer ju je Hauser toliko puta i zaprosio. Jednom u Splitu u njezinom stanu, jednom u njegovoj rodnoj Puli i jednom u Zagrebu. Ipak, pjevačica je iznenadila izjavom kako od vjenčanja za sada - ništa.

'Stjepanu i meni papir apsolutno ništa ne znači i odlučili smo biti vječni zaručnici. Naravno da ćemo napraviti zabavu na kojoj ću ja imati najljepšu haljinu na svijetu, a Stjepan će biti najljepši zaručnik', kazala je Jelena Rozga.

Splićanka je već i prije veze s Hauserom izjavljivala kako bi željela biti vječna zaručnica i imati jednu slatku djevojčicu, a hoće li se i plan o djeci ostvariti, pokazat će vrijeme.

Violončelist i lijepa plavuša prvi put snimljeni su zajedno u srpnju prošle godine, a on ju je navodno ubrzo nakon toga zaprosio.