PREKO YOUTUBEA

Jelena Perčin osvojila srce kolege Vladimira Tintora

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.05.2012 19:51
  • Objavljeno 23.04.2012 u 11:42
Jelena Perčin i Vladimir Tintor

Jelena Perčin i Vladimir Tintor

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Započelo je snimanje prvog hrvatskog YouTube filma u kojemu Jelena Perčin zavodi Vladimira Tintora
Luka Smuk

Luka Smuk

Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Smuk

Riječ je o nezavisnoj produkciji koja se sukladno svjetskom filmskom trendu, koji je inaugurirao veliki britanski filmski redatelj Ridley Scott, želi poslužiti YouTubeom kao jednim od kanala distribucije. Tomu pak ide u prilog i univerzalna tematika filma koju će moći razumjeti ljudi iz cijeloga svijeta.

U ovoj urbanoj ljubavnoj priči naslova 'Priprema', Jelena Perčin kao femme fatale osvaja srce mladoga činovnika kojega tumači Vladimir Tintor. On joj se želi približiti na osobit način, no hoće li mu uspjeti, gledatelji će saznati kroz niz komičnih, ljubavnih, tragičnih i prije svega realnih situacija. Film pritom pokušava odgovoriti na pitanje živi li suvremeni čovjek otuđen u svijetu ili ipak postoji nada za ostvarivanje istinskih osjećaja i sreće.

Za scenarij koji je okupio cjelokupnu filmsku ekipu bez honorara zaslužni su Miro Škugor i Alen Matušin, a režije se prihvatio Saša Dodik. U filmu će se koristiti glazba i fotomaterijali Gorana Barea i Majki

Završetak snimanja planiran je za kraj travnja, a premijera u dugoj polovini svibnja, kada kratki igrani film nakon postavljanja na internet kreće u službenu konkurenciju filmskih festivala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!