GAME OVER

Jelena Katarina Kapa odjenula vjenčanicu

20.11.2016 u 17:30

Bionic
Reading

Jelena Katarina Kapa i Ines Španja snimile su kampanju za salon vjenčanica pa se voditeljica i manekenka na trenutak našla u bijelom te otkrila svoju romantičnu stranu

Ne znamo zašto, no svaki put kad žena odjene vjenčanicu pa je to potakne da priča o svojoj vezi, mi odmah čujemo crkvena zvona. Čini se da nam ne zuji u ušima, već stvarno ima nešto u toj ideji.

'Smatram da se vjenčanjem između nas neće ništa znatno promijeniti, osim mog prezimena. Volimo se i jedno drugom smo najveća podrška, pa želim da se tako i nastavi. Živimo, volimo se, uživamo i čuvamo našu zajednicu. On je moj, ja njegova i to divno funkcionira', rekla je Jelena Katarina Kapa.

Lijepa manekenka dodala je i da bi voljela romantično vjenčanje, piše Scena.hr

'Velika mi je želja da me tata doprati do oltara. Vjerujem da će taj put biti pun ljubavi i suza radosnica. Za mene je brak poseban, sveti korak u vezi. Ne bježim od njega niti ga forsiram, vjerujem da će se dogoditi kad – tad i neizmjerno mu se radujem. Raduje me prilika da pred Bogom i svojim najbližima uzdignem ljubav', rekla je Jelena.


Što se tiče vjenčanica, Jelena Katarina Kapa voljela bi ih na svoj najsretniji dan odjenuti nekoliko.

'Zašto se ograničiti samo na jednu vjenčanicu, kad svaki dio ceremonije može biti upotpunjen novim stajlingom? Uživam nositi vjenčanice i preteška bi mi bila odluka da se moram odlučiti samo za jednu. Želim tog dana maksimalno guštati', rekla je Jelena.

Jeleni su njeni roditelji, koji su nakon 25 godina braka obnovili zavjete, uzor za skladnu ljubav, a čini se da je i sama u posebnoj romantičnoj priči.

'Svi vole Joška jer vide da je divan prema meni. Uistinu me čuva kao kap vode na dlanu. Ma, tko ga ne bi volio', zaključila je Jelena Katarina Kapa.