'NE' TERETANI

Jasna Palić Picukarić: Mene netko treba ukrotiti

29.01.2015 u 07:17

Bionic
Reading

Na predstavljanju sprave za vježbanje Indire i njezinog supruga Mire stigla je i glumica koja nam je otkrila razlog zbog kojeg bi je netko morao disciplinirati

Glumica zagrebačkog kazališta Komedija Jasna Palić Picukarić (44) nije ljubiteljica teretane, no vježbe nadoknađuje čestim izletima u prirodu. 'Nisam nikad išla u teretanu jer mi se bilo teško prisiliti da na nekoj spravi budem određeno vrijeme. Više sam za neke aktivnosti u prirodi, obožavam jahanje', rekla nam je Jasna koju smo zatekli na predstavljanju multifunkcionalne sprave za vježbanje Colonia Brutale.

'Super su mi Indira i Miro to osmislili. Sviđa mi se što na jednoj spravi možete odraditi više vježbi. No mene bi opet netko morao ukrotiti i stajati pored mene da mi pokaže kako se to radi', govori natjecateljica popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.


'Zbilja mi je sad impresivno vidjeti sve te transformacije kroz koje sam prošla u dvanaest tjedana. Show mi je ostao u jednom lijepom sjećanju i uopće se nisam obazirala na komentare žirija niti se zamarala time je li bilo nepravde. Nema razloga ni za jednu ružnu riječ', rekla je za tportal glumica koja se 2010. nakon četrnaest godina braka razvela od supruga Tonija Picukarića (46).

'O ljubavi ne pričam, no mogu kazati da uvijek volim', zagonetno nam je rekla Jasna koja je sa suprugom ostala u prijateljskim odnosima. U braku su dobili 18-godišnjeg Matu i 13-godišnju Maru, a upravo je sa svojom mezimicom Jasna došla u Arena Centar gdje im se pridružila i Minea.