NOVI KONCEPT ZA NOĆNE PTICE

Jarun postaje najveći klub u regiji

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.05.2012 20:05
  • Objavljeno 28.05.2012 u 20:05
aquarius

aquarius

Izvor: Promo fotografije / Autor: JARUNITED

Jarunited društveni je koncept zamišljen da Zagrebu ponudi novi i drugačiji oblik zabave. Jarun postaje najveći klub u regiji s čak pet plesnih podija, pet glazbenih programa bogatog sadržaja koji nude klubovi Aquarius (A1/A2), Faces, Gallery i Mansion

Zagrebačko more, jezero Jarun, postaje najveći regionalni zabavni klub. Osim što je poznato rekreacijsko okupljalište svih uzrasta, srce je i turističke ponude te zabave grada Zagreba.

Klubovi Aquarius, Faces, Gallery i Mansion svim domaćim i stranim posjetiteljima iz tjedna u tjedna pripremaju kvalitetne glazbene programe koje u ljetnim danima privlače i više od 5.000 mladih. Jarun se po uzoru na mnoge europske metropole istaknuo kao središte zabave grada Zagreba, koji svima željnim dobre zabave nudi sigurno utočište s bogatom ponudom, velikim parkingom te posebnim prirodnim okruženjem jezera Jarun.

Jarunited je društveni koncept zamišljen da Zagrebu ponudi novi i drugačiji oblik zabave. To je najveći klub u Zagrebu s pet plesnih podija, pet glazbenih programa, pet stilskih uređenja i tema kojeg nude jarunski klubovi Aquarius (A1/A2), Faces, Gallery i Mansion.

Inicijativa svih klubova ima za ideju svakom posjetitelju Jaruna, u posebno istaknutim vikendima kada se projekt Jarunited održava, ponuditi zajedničku lepezu programa šarolikog programskog i glazbenog opusa te poseban doživljaj kojeg posjetitelji mogu dobiti. Tako će svi posjetitelji moći uživati u koncertima domaće glazbe uz besplatan ulaz u klub Faces, dok će klubovi Gallery, Mansion i Aquarius ponuditi svjetska gostovanja eminentnih DJ-a, te velikih promotivnih partija festivalskih izdanja s plaže Zrće.

Ovo je tek uvertira ususret velikoj festivalskoj manifestaciji koju će predstaviti Jarunited. U svoje kalendare upišite datume 1. i 2. lipnja, 8. i 9. lipnja, 15. i 16. lipnja – upravo su to dani vikenda kada će se održavati Jarun United.

JARUNITED

JARUNITED

Izvor: Promo fotografije / Autor: JARUNITED

Program po vikendimaPregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!