NATAŠA I JELENA

Janjić i Veljača: Od prijateljica do manekenki

07.06.2016 u 13:07

  • +9

Jelena Veljača i Nataša Janjić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u ljetnom editorijalu A'marie 'Intuitivno ljeto' koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest. Njih dvije već godinama su prijateljice, a posljednjih tjedana još više su se zbližile na setu nove serije 'Prava žena' koja se trenutačno snima, čija je Jelena producentica, a Nataša ima jednu od uloga

Dvije senzualne žene koje vrlo dobro znaju  što želeu životu i dobre prijateljice glavne su zvijezde nove modne kampanje hrvatskog modnog brenda A'marie dizajnerice Anamarije Brkić. Scenaristica i glumica Jelena Veljača i njezina kolegica Nataša Janjić odlično su se snašle u ulozi modela, a nježne ljetne kreacije pristaju im kao salivene.

Nataša je kreaciju A'marie proteklog vikenda nosila u Splitu, kao i Nevena Rendeli koja će na svojoj ljetnoj svadbi nositi i vjenčanicu s istim potpisom. Jelena Veljača nedavno je snimila kampanju s Jelenom Rozgom za svog omiljenog frizera Zvonimira Franića, no čini se kako je to bio početak njezinih modnih avantura. Nataši Janjić ovo nije prvi put da se okušala u ulozi modela, prošle godine to je bilo za modnu kuću Nebo.

Dvije glumice posljednjih tjedana svaki dan provode zajedno, Nataša glumi u seriji 'Parava žena' čija je producentica Jelena Veljača pa je i snimanje, sudeći po fotografijama, zasigurno prošlo u opuštenoj prijateljskoj atmosferi.


Nataša Janjić


Jelena Veljača