NAGRADNJAČA

James Zabiela u Rijeci

15.02.2012 u 13:57

Bionic
Reading

17. veljače Stereo Dvorana i Balance FM donose pravu audio-vizualnu poslasticu za ljubitelje elektronskog plesnog zvuka koji će taj vikend harati Rijekom pod maskama. Legendarni DJ i producent James Zabiela svojim četvrtim gostovanjem u Hrvatskoj, ponovno se vraća u Rijeku, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x1 ulaznicu

Vjerujemo kako svi oni koju su imali priliku poslušati njegov set na Harteri, no još više oni sretnici koji su nakon Hartere mogli uživati u nastavku spektakla u klubu Tesla, gdje je James u intimnijoj atmosferi stvarao čaroliju do kasnih jutarnjih sati, mogu s pravom reći da je Zabiela jedan od najboljih svjetskih virtuoza za DJ pultom.

Odrastao u Southamptonu, gdje je u srednjoškolskim danima pomažući ocu u lokalnoj prodavaonici ploča, otkrio elektronski zvuk kroz rana izdanja kao što su 'Energy Flash' i 'LFO' Joeya Beltrama. Ubrzo postaje više kupac nego prodavač ploča i razvija svoju opsesiju prema vinilu, upoznaje razne promotore i počinje svoju glazbenu karijeru kao DJ.

Zanimljiv stil koji je počeo razvijati, odbijajući svrstavanje u jedan žanr, savršena tehnička izvedba i karizma koju posjeduje tijekom nastupa ubrzo su postali i više nego dovoljni da se prepozna njegova kvaliteta na sceni.

2001. godine već pušta na Ibizi u legendranom Spaceu uz bok velikanima poput Sashae, Stevea Lawlera i Erica Morilloa, a njegova karijera kreće mahnito uzlaznom putanjom sve do danas. Mnoštvo izdanja, titula Mozarta elektronike i najboljeg izvođača Exit Dance Arene izabranog od strane publike, uz njegovu posebnu energiju i karizmu tijekom nastupa, garantiraju da će Stereo Dvorana i njegovi obožavatelji 17. veljače doživjeti nešto zaista posebno.

Osim glavnog virtuoza, večer će glazbeno upotpuniti već dobro znane domaće snage Mark Ash, Lemon i Toni Juranović, dok će Hipermedia AV biti zadužena za vizualni dio priče. Karte u pretprodaji se mogu kupiti isključivo u Tunelu po cijeni od 90 kuna, te na dan u Stereo Dvorani po cijeni od 110 kuna.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Yvette Premru
Bojan Miličević
Inko Banović