NIKOLINA RISTOVIĆ

'Ja sam morala slušati Lady Gagu, a moja kćerka Billyja Idola'

14.07.2015 u 17:45

Bionic
Reading

Nikolina Ristović sinoć je u društvu supruga Vidoja Ristovića i 18-godišnje kćeri Hane uživala na koncertu Billyja Idola kojeg je obožavala u svojim tinejdžerskim danima

'Bila sam sa super društvom, a Billyja Idola i Psihomodo Pop jako volim pa je koncert bio sjajan kako sam i očekivala. Billy me vratio u prošlost i bez obzira na to što su prošle godine otkad je zadnji put svirao u Zagrebu, drago mi je što je i dalje aktivan i živahan', kaže Nikolina Ristović. Kako je glazbu Billyja Idola slušala davno prije, s nostalgijom se sinoć prisjetila njegovih starih hitova 'Flash For Fantasy', 'Rebel Yell', 'White Wedding'...

Sa suprugom, 36-godišnjim povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićemizađe kad joj se za to ukaže prilika. S njim je u braku početkom prosinca 2014. dobila drugu kćer Unu Sofiju.

'Jučer nam je došla jedna draga gospođa koja ju je pričuvala, a s nama na koncertu bila je moja starija kćerka Hana koja je unatoč tome što pripada mlađoj generaciji, jednako uživala u koncertu. S njom sam morala slušati Lady Gagu i razne druge izvođače koje sluša njezina ekipa, ali Billy joj se svidio jer je on klasik kojeg i mlađa generacija poznaje', ispričala je Nikolina.Trenutačno se odmara u Zagrebu, a onda će, našalila se, na ljetnu turneju.

'Bit ćemo u Hrvatskoj, ali ćemo otputovati i inozemstvo', otkrila je. Najesen nastavlja s radom na emisiji 'Bulevar' koju vodi na srpskoj TV stanici B92. Nikolina sa svojom obitelji živi na dvije adrese, u srpskoj i hrvatskoj prijestolnici.