PRVI TV NASTUP

J.Lo se sramotila spotom starim 20 godina

25.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Jennifer Lopez se istovremeno crvenjela i rikavala od smijeha kao gost u TV showu Georgea Lopeza koji je prikazao njezino prvo televizijsko pojavljivanje – na audiciji za spot MC Hammera

Četrdesetogodišnja pjevačica i glumica sva se zacrvenjela u 'Lopez Tonight Showu', pokrila lice rukama i optužila voditelja da je zao. Naime, na snimci se vidi Jennifer kako s curama pleše odjevena u crni top, crne hlačice i crne plesačke tajice.

'Tad sam bila u plesnoj školi na Manhattanu kad su došli s 'Yo! MTV Raps', emisije koja je tad tek počinjala. Tražili su nekoliko djevojaka koje bi plesale u studiju iza voditelja dok oni pričaju', pokušala je objasniti Jen. Da stvar bude bolja, u studiju u pozadini nije bilo muzike.

Budući da nikad nije otišla na turneju s MC Hammerom, prvi ozbiljan posao dobila je u televizijskoj emisiji komičnog karaktera 'In Living Color' u kojoj se pojavio i Jim Carrey. Nakon toga je plesala za Janet Jackson i pojavila se u njenom spotu za pjesmu 'That's the Way Love Goes' iz 1993.

Pogledajte J.Lo u prvom TV nastupu: