ULJEZI IZ ŠUME

Izazivači stigli na farmu i počeli s neredima

23.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Farme su se konačno dočepali izazivači Gianna Apostolski, Boris Jelinić i Jurica Pađen, a svoju trošnu kućicu pronašli su uz pomoć karte i kompasa usred šume

Probijanje kroz blato puteljkom koji vodi do njihove zaista skromne nastambe nije im predstavljao ni najmanji problem, nisu se ni razočarali ugledavši straćaru, u usporedbi s kojom glavna kuća zbilja izgleda luksuzno. Prenijevši jedinu damu u društvu preko praga te otkrivši da ih u njihovoj tajnoj rezidenciji čeka tabla špeka, izazivači su naprosto prštali veseljem, ali i cinizmom koji će im itekako poslužiti u njihovim malicioznim zadacima. Tako je Pađen Borisu preporučio da ako vatru u  peći ne može zapaliti vlažnim drvima, neka zapali cijelu kuću.

No nakon uvodnih priprema za život na rubu šume, izazivači nisu ni časa časili, već su krenuli u tajno izviđanje terena na kojem će se njihova mašta i vještina moći iskazati u punome sjaju. A da bi im unošenje nemira u već ustaljenu farmersku svakodnevicu zaista moglo dobro ići, dokazali su odmah. Naime, već su im uspjeli 'maznuti' jaja i zelenu salatu, a osim toga im je pošlo za rukom neopaženo 'se prošvercati' u štalu te kamerom snimiti neka događanja na farmi. Susreli su i tajnovitog stanovnika, Čuvara šume, koji je Juri Pađenu dao amajliju za zaštitu od mraka, u već prilično mračnoj šumi.