ONE IH ZNAJU NAJBOLJE

Iza svakog uspješnog muškarca stoji - uspješna majka!

  • Autor: Iris Hazler
  • Zadnja izmjena 07.03.2016 07:03
  • Objavljeno 07.03.2016 u 07:00
Domaće i strane zvijezde svoje povjerenje daju samo majkama

Domaće i strane zvijezde svoje povjerenje daju samo majkama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, Dusko Marusic, Goran Jakus/PIXSELL

Oscarom nagrađeni Leonardo DiCaprio upravo je svoj prvi zlatni kipić primio u društvu majke Irmelin koja mu je bila pratnja na dodjelama nagrada Akademije. Bradley Cooper se izričito drži majčinih uputa kada su financije i žene u pitanju, a Ryan Gosling najčešće crvene tepihe obilazi upravo s mamom. Nisu samo svjetske face iznimno vezane uz svoje najvažnije žene na svijetu, a to pokazuju nogometaš Niko Kranjčar, pjevač Toni Cetinski i skijaš Ivica Kostelić. Po uzoru na DiCaprija, na dodjelu nagrada Večernjakove ruže svoju majku će crvenim tepihom provesti i glumac Goran Navojec

'Mama zna najbolje', riječi su koje nas sve prate od malih nogu, a što smo stariji, postaju istinitije. Toga se pridržavaju i brojni poznati muškarci, ali neki od njih i možda malo više nego što bi se moglo očekivati. S jedne strane, sasvim je logično da su bezuvjetno zahvalni ženi koja je od prvog dana uz njih, bezuvjetno ih voli, poštuje i potiče na trud i rad koji se na kraju i isplatio.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Leonardo DiCaprio i majka Irmelin

Odličan primjer je glumac Leonardo DiCaprio (41) koji je na ovogodišnju dodjelu Oscara poveo upravo svoju majku Irmelin. Mamin ponos i sreća nisu se ni na trenutak mogli sakriti, što nimalo ne čudi jer su Leo i Irmelin iznimno bliski. Leonardovi roditelji razveli su se kad je on imao godinu dana, a kao jedinac, većinu vremena provodio je s majkom koja je radila nekoliko poslova kako bi ga uzdržavala. Upravo ga je ona i potaknula da upiše satove glume s 12 godina, a sve ostalo je postalo povijest. DiCaprio navodno rado sluša i ljubavne savjete svoje majke, a očigledno je kako ona ni s jednim odabirom nije pretjerano zadovoljna jer glumac nikako da se skrasi.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Bradley Cooper i majka Gloria

Glumac Bradley Cooper (41) također novinske stupce puni odlascima na crveni tepih u društvu svoje majke Glorije Campano. Nakon smrti oca 2011. godine, Gloria se nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da je ostala bez supruga, a Cooper je odlučio bezuvjetno biti uz majku te je nedugo nakon toga ponovno počeo živjeti s njom. Zajednički život ih je nakon dugo godina ponovno zbližio, a danas Cooperova majka ima značajan utjecaj na njegovo mišljenje o ženama. Navodno je upravo Gloria kamen spoticanja u posljednjoj vezi s manekenkom Irynom Shaik.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Jared i Constance Leto

Crveni tepih nije prošao ni pretprošle godine bez Jareda Leta (44) i njegove pratnje, majke Constance. Nakon što je osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu, glumac je održao dirljivi govor koji je posvetio mami. Zahvalio joj se na tome što je, kao mlada mama koja je odustala od škole, uspjela odgojiti njega i njegovog brata. Poticala ih je da budu kreativni i naučila ih je sanjati i dodatno ga je motivirala u svemu što je zaželio.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Matt Damon i Nancy Carlsson-Paige

Još jedan oskarovac iznimno je blizak sa svojom majkom, a riječ je o Mattu Damonu (45). Doktorica Nancy Carlsson-Paige zaslužna je za Damonov razvoj i senzibilitet prema dobrotvornim i humanitarnim aktivnostima te pomaganju ostvarivanja ljudskih prava. Nancy je Damona još kao malena dječaka vodila na prosvjede za slobodu i omogućavanje školovanja, a Damon nastavlja u humanitarnom tonu i danas.

Dusko Marusic/PIXSELL

Dusko Marusic/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Domaće zvijezde također nisu ostale imune na maminu mudrost i znanje i toga se najmanje ne stide. Prvenstveno je među njima pjevač Toni Cetinski (46) koji je uz svoju majku u dobru i u zlu. Naime, majka Vinka bila je doministrica turizma u Vladi Republike Hrvatska, a prije pet godina su započeli pravni problemi i kriminalističke istrage. Toni je odmah ponosno stao uz cijelu obitelj, a posebice majku, naglasivši kako je uvjeren u njezinu nevinost koja će se dokazati i na sudu. Jednom prilikom za jedan dnevni list izjavio je koliko je zadovoljan svojom obitelji i majkom:

'Svakom bih poželio da ima roditelje poput mojih. Jako je rijetko da ti se dogode takvi roditelji, prijatelje biraš, ali obitelj ti ne biraš, kao i što ne tražiš da se rodiš. To je čista lutrija. Sretnik sam.'

Goran Jakus/PIXSELL

Goran Jakus/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL


Elvira i Niko Kranjčar

Nogometaš Niko Kranjčar (31) kao svoj veliki oslonac u životu ima majku Elviru koja drži sva četiri zida u kući, bez obzira na to gdje se čitava obitelj u tom trenutku nalazila. Naime, Kranjčar je Velikoj Britaniji, njegov tata Cico u Kataru, a sestra Lana u Parizu. Ipak, mama je glavna osoba za svaki savjet u svakom trenutku i Nikina velika potpora i snaga.

Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL


Ivica i Marica Kostelić

Kao šećer na kraju nam ostaje sportska obitelj Kostelić. Mama Marica najvatrenija je Ivičina navijačica, a cijeli život je posvetila njemu i kćeri Janici kako bi ostvarili svoje skijaške snove. Uz brojne neprospavane noći zbog teških ozljeda, neopisivu sreću zbog brojnih osvojenih nagrada i medalja, na kraju joj je najbitnije da su svi sretni i zadovoljni, a to je ono što je i Ivica (36) oduvijek htio za svoju majku. A s obzirom na to da je u listopadu 2014. godine postao i otac, Maricu je najviše razveselio novom ulogom - ulogom bake.

Parabéns filho muitas felicidades

Fotografiju objavljuje Dolores Aveiro (@doloresaveiroofficial)

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro navodno je kriva za svaki Ronaldov ljubavni brodolom

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!