UTJECAJNE PRIJATELJICE

Ivanka Trump i Wendi Deng Murdoch uživale na dubrovačkim zidinama

14.08.2016 u 20:35

  • +6

Ivanka Trump i Jared Kushner

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Na megajahti Rising Sun u Jadran je doplovila Ivanka Trump, kći kontroverznog američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa. Osim obitelji, zgodnoj Ivanki društvo pravi i prijateljica Wendi Deng Murdoch, bivša supruga medijskog mogula, milijardera Roberta Murdocha

Prijateljice Ivanka Trump i Wendi Deng Murdoch zajedno su prošetale dubrovačkim zidinama, a fotografiju s prekrasnim pogledom na Stari grad na svom je Instagram profilu objavila Ivanka, a ubrzo su je prenijeli i američki mediji.

Wendi Deng Murdoch bliska je Ivankina prijateljica, a upravo ju je ona upoznala s današnjim suprugom Jaredom Kushnerom.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on


'Sve što ona ima je dostupno njezinim prijateljima, a to, vjerujte mi, nije nešto što je uobičajeno', rekla je Ivanka Trump za Vogue početkom ljeta.

'Nema toga što nju ne zanima, a ona se može dotaknuti pet tema u razgovoru od 35 sekundi. S Wendi nikad nije dosadno. Ne mogu se sjetiti kad sam s njom zadnji put razgovarala a da me nije spojila s barem četvero ljudi koji mi potencijalno mogu postati dobri prijatelji ili odlični poslovni partneri', rekla je Ivanka Trump za svoju prijateljicu s kojom uživa i na odmoru na jadranskoj obali.