NA SVE JE MISLILA

Ivana Trump Rovinjom se prošetala u ružičastom i crvenom baloneru

15.05.2016 u 11:52

  • +10

Poznate osobe na svečanom otvorenju Rovinj Polo Beach turnira

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor, Jurica Galoic

Bionic
Reading

Za svoj prvi posjet Rovinju u kojem je u tijeku održavanje prvog turnira pola Rovinj Beach Polo, Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, pomno je odabrala odjeću prikladnu za praćenje ovog kraljevskog sporta. Ni kiša je nije iznenadila. Rovinjskim ulicama šetala se prvo u ružičastom, a potom i u crvenom baloneru

Premda je još kao dijete s roditeljima iz Češke više puta dolazila na ljetovanje u Hrvatsku, a potom i nakon rastave od Donalda Trumpa, američkog biznismena i političara koji se kandidira za novog predsjednika SAD-a, Ivani Trump ovo je prvi posjet Rovinju. Odsjela je u luksuznom apartmanu hotela Lone iz kojeg svakodnevno odlazi u rovinjsku uvalu Porton Biondi, u kojoj je u petak započeo prvi turnir Rovinj Beach Polo. Ova 67-godišnja bogatašica, modna dizajnerica i vlasnica nekolicine tvrtaka vrlo dobro zna kako se odjenuti za događanja koja sadržajem privlače svjetsku elitu i aristokraciju.

A rovinjski turnir privukao je elitu iz cijelog svijeta pa ondje boravi i obitelj Illy, poznati svjetski proizvođač kave te Philip Zepter. U petak navečer organizirana je i gala zabava na kojoj su bili brojni uglednici iz poslovnog i političkog života.

Počasna gošća u petak se pojavila na zabavi održanoj u povodu otvaranja turnira u elegantnoj crnoj haljini koja joj je krojem isticala besprijekornu liniju, a hrabra dužina haljine otkrila je možda malo previše, ali svakako noge na kojima Ivani Trump mogu pozavidjeti mnogo mlađe žene. Na svoj je styling pazila i danju. Turnir je pratila u ružičastom i crvenom baloneru.


Ivana i Donald Trump bili su u braku od 1977. do 1992. godine