SLAVLJE 39. ROĐENDANA

Ivana Husar Mlinac: 'Osjećam se kao da mi je dvadeset godina'

11.06.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Husar Mlinac danas slavi svoj 39. rođendan. Bivšoj zvjezdici i Divasici dan je počeo na najljepši mogući način. Kad se probudila, suprug Nino te sinovi Toma i Andrej dočekali su je s veliki buketom ruža. Rođendan će provesti sa svoja tri najdraža muškarca, ali i radno

'Moji muškarci dočekali su me s velikim buketom jer znaju koliko obožavam cvijeće', pohvalila nam se pjevačica. Dio današnjeg dana provest će u svojoj Školi pjevanja Husar & Tomčić na audiciji za nove mjuzikl programe, a drugi dio dana sa svojom obitelji.

'Poklopilo se da i moji sinovi danas imaju slavlje svojih rođendana. Andrej je imao u svibnju, a Toma u srpnju pa smo odlučili napraviti zajedničku proslavu. Kako im je ovog tjedna završila škola, imat će završni parti. Moram priznati da mi je to super verzija jer nemam neku naviku slaviti rođendane', kaže Ivana. Dodaje da bi da nema prijatelja i obitelji, zaboravila da joj je danas rođendan. Osim zdravlja, nema prevelikih želja.

'Što sam starija, to su mi želje sve manje, kao da ih skoro i nemam, ali to mogu zahvaliti svom životu koji me apsolutno ispunjava u svim segmentima. Neka i dalje bude sve ovako kako jest i onako kako treba biti', rekla je. Kad je riječ o darovima, voli ih primati.

'To moraju biti neki simbolični pokloni ili neka lijepa gesta. Prošle godine sam dan prije rođendana putovala u Ameriku i tog dana sam radila do kasno, trčala kući i nisam našla pet minuta za sebe. Moj najbolji prijatelj Vlado je znao kako će mi izgledati dan i dočekao me ispred kuće s mojim omiljenim kolačem. Čekao me 45 minuta, jer nije znao kad ću doći i to me na kraju rasplakalo. To je bio jedan od najdražih poklona koje sam primila u svom u životu', otkrila je.

Ulaska u četrdesete se ne boji jer nikad nije pretjerano razmišljala o tome što joj donose godine.
'Ne bojim se četrdesetih jer se još uvijek osjećam kao da mi je dvadeset', smije se Ivana. Ovo ljeto bit će joj kombinacija radnog ljeta i odmora. U lipnju će vikende koristiti za odlaske na more, u srpnju odlaze na pravi, dulji odmor, a 15. kolovoza već kreću njezine radne obaveze.


Ivana sa sinovima Tomom i Andrejem