NERAZDVOJNI

Ivan Pažanin s djevojkom tulumario u splitskom noćnom klubu

07.08.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Među mnogim poznatima koji su se pojavli na otvaranju novog noćnog kluba Central na mjestu nekadašnjeg najpoznatijeg splistkog kina, bio je i trenutno naomiljeniji hrvatski chef Ivan Pažanin sa svojom atraktivnom djevojkom Andreom Koprčinom. Ivana se rijetko viđa u noćnom životu, a nakon dva mjeseca u petoj brzini odlučio je napokon uzeti malih predah od poslovnih obaveza

Zahvaljujući RTL-ovu kulinarskom showu 'Tri dva jedan - kuhaj' Splićanin Ivan Pažanin postao je omiljeni hrvatski chef malih ekrana. Nakon televizijskog debija Pažnin se vratio obavezama u restoranu Don Dino, gdje je šef kuhinje. I dok radi ono što najviše voli, Ivana se rijetko viđa na javnim događanjima ovog ljeta i zato je njegovo pojavljivanje na otvaranju slitskog noćnog kluba Central bilo iznenađenje.

U noćom životu splitski chef uživao je u društvu svoje djevojke, zgodne Solinjake Andree Koprčine s kojom je nedavno glumio u videospotu klape Rišpet. O njihovoj vezi ne voli se izjašnjavati u javnosti, no nedavno je za RTL Ivan rekao nekoliko riječi.

'Nisam neki ljubitelj otkrivanja privatnog života, ali moraš naći kompromis s novinarima, sa svima. To nosi svoju težinu... Mi smo sve to super izbalansirali, sad je sve to odlično. Za mene je najbitnije da sam se ja odmah vratio u kužinu', iskren je bio poznati kuhar.