JOKSIMOVIĆEVE OBOŽAVATELJICE

Iva Balent i Mirela Forić na koncertu za pamćenje

15.02.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Zagrebački glazbeni trijumf Željka Joksimovića proteklog vikenda nisu propustile ni Iva Balent i Mirela Forić, ne krijući da su u klubu najvećih obožavateljica beogradskog pjevača kojeg poznaju već godinama, a Ivu uz prijateljstvo za Željka veže i kumstvo

U prvim redovima u prepunoj Areni Zagreb na koncertu Željka Joksimovića povodom Valentinova uz njegovu suprugu Jovanu svom omiljenom pjevaču podršku su pružile Mirela Forić i Iva Balent.

Vlasnica hrvatskog portala Buro24/7 i direktorica marketinga Agrokora uz još tisuće Zagrepčana oduševile su se nastupom beogradske zvijezde, a da je to bio koncert koji će još dugo pamtiti svjedoče fotografije i potpisi na njihovim društvenim mrežama.

'Ne znam za ostale, ali nas tri znamo SVAKI refren SVAKE pjesme', priznala je Mirela Forić na Instagramu. Na koncertu su bile i mnoge druge poznate Hrvatice, poput Tatjane Jurić, Vanje Mamić, Kristine Bradač...

Ivu Balent i bračni par Joksimović veže dugogodišnje prijateljstvo, ali i kumstvo, zbog čega svaki Željkov posjet Zagrebu ne prolazi bez zajedničkog druženja. Slavni pjevač sa suprugom je bio gost i na Ivinom nedavnom velikom rođendanskom slavlju.

Uživamo i nestrpljivo čekamo koncert u zagrebačkoj Areni! #spektakl #prepunkoncert #hvalapublici

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on