NIŠTA OD ŠLJAKE

Ideje o mužnji otišle u dim

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 21.03.2009 21:31
  • Objavljeno 21.03.2009 u 20:45
dim

dim

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Nakon napornog dana farmeri neradnici su se počastili gozbom od pršuta, sira i vina

Naporni farmerski dan, naravno, ne podrazumijeva fizičko preznojavanje u vrtu ili štalici, već cjelodnevno igranje igre Čovječe ne ljuti se, pokoju svađu i spavanje u pauzi od navedenog. Stvarno je iscrpljujuće igrati društvenu igru u kojoj sudjeluju Renman i Marija Štrajh koji se neprestano svađaju oko pravila igre i psuju jedan drugoga kad netko svog pijuna pospremi u kućicu. Pa da, zašto bi se zabrinjavali oko ozbiljnih problema, kad ih umjesto palente ili masti na korici kruha na stolu dočekuje gozba.

Dragi gledatelji, nema razloga za brigu. Umjesto vjerodostojnog prikaza seoskog života, imate priliku iz prve ruke pratiti tok svijesti važnih hrvatskih celebrityja. Simonin hit tako ne trebate tražiti na YouTubeu jer on svakodnevno trešti na zvučnicima vaših malih ekrana. Možete saznati da Ivanu Paris javnost percipira kao vrlo pametnu (što god to značilo) i da mister Bubi ne voli cure koje puše i piju pivo iz boce. Saznat ćete i kako Mario Mlinarićzveka svoje trebice na palubama jedrilica, a ako ste skloni praznovjerju, možete pratiti gatanje Marije Štrajh u dnevnim nastavcima. Je li Simona na kraju trudna ili ne, sigurno ćete saznati u narednim emisijama.

Bilo kako bilo, dani na farmi prolaze u sveopćoj dosadi, u bicikliranju na sobnom biciklu, u cugi, pljugi i prežderavanju. Nadamo se samo da će novi farmeri izazivači zaista protresti ustajalu situaciju u kući,svrgnuti kojeg gazdu i u neradnoj zajednici napraviti jedan prijeko potreban dar-mar.

Corpus delicti:

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

   tportal.hr
 
 tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi